.

Huso Mujić, Dalilin otac, znao da je Dejan Dragojević postao musliman, lagao javnost da bi zet pobedio u rijalitiju

„JAVIO SAM DALILI DA JE DEJAN OTIŠAO U MEKU“ Huso Mujić o promeni vere bivšeg zeta, a ovako je SKRIVAO sve o tome

Pobednik pete sezone „Zadruge“, Dejan Dragojević priznao je da je promenio veru i primio Islam, iako se o tome dosta nagađalo dok je bio u rijalitiju.
. Foto: Screenshot / Ringier

Naime, Dejan je tokom braka sa Dalilom Mujić prešao u muslimansku veru, i sada je otkrio da mu je ovo četvrti Ramazan. Dejan je na svom Jutjubu objavio video snimke iz Meke, gde je otišao zbog praznika.
Dejan Dragojević Foto: dejan_dragojevic_official_ / InstagramDejan Dragojević

On je u klipovima pokazao kako poštuje sve običaje, te se oglašavao iz džamije. Iako se dosta spekulisalo da li je promenio veru, Dragojević sve do sada o tome nije govorio, a isto tako, i njegov bivši tast nije želeo da otkriva ništa o tome.
Dejan Dragojević Foto: Youtube/Dejan Dragojevic / youtubeDejan Dragojević

Huso Mujić se oglasio za „Espreso“, te je i dalje negirao da zna bilo šta o Dejanovoj veroispovesti. Međutim, kasnije je priznao da je ćerki Dalili ipak javio da je Dragojević otišao u Maku.

– Kako ću ja znati? Pa nisam ja sveznalica, otkud ja znam da je promenio veru. Da li je on potvrdio? Pa ne znam, veruj mi, drago mi je ako je priznao. Bog ga pustio ako oće u te stvari. Ja ne želim da potvređujem ništa, čovek kad bude došao verovatno će reći kako je i šta je, ja ne mogu da govorim u njegovo ime kad ne znam o čemu se radi – rekao je on i dodao:
. Foto: Screenshot / Ringier.

PREPORUKA:   PRIZNANJE: Dejan Dragojević iz pravoslavlja postao musliman zbog žene Dalile!

– Čujem se ja sa njim stalno. Ja ću uvek ostati u kontatku sa dobrim ljudima, tako i sa Dejanom. Nije me još uvek obišao, možda će sada kada je promenio veru kao što ste rekli, videćemo.Ja sam Dalili javio da je otišao u Meku, ona nije ni znala, ovo vam je jedina istina, a sve ostalo je laž – završio je Huso.

Takođe, Dalilin otac priznao je da se plašio da Dejan neće pobediti u „Zadruzi“ ako se sazna da je primio Islam.
Dejan Dragojević, Dalila Dragojević i Huso Mujić Foto: Milan Ilić, screenshot tv pink / RingierDejan Dragojević, Dalila Dragojević i Huso Mujić

– Zašto sam lagao? Pa morao sam. Neka mi svemogući Alah oprosti i ne uzme za greh. Mnogo sam se obradovao što je Dejan konačno priznao da je primio našu veru. Mi smo se još odavno dogovorili s hodžom da je najbolje da se o tome ne priča javno. Lagao sam i jer sam se s Dalilom i Dekijem dogovorio pred njihov ulazak u „Zadrugu“ da se to ne spominje i ako pitate. Plašili su se da Dejan neće pobediti ako se to sazna. Ali Alah je veliki i pobedio je. To se znalo u Šepku, znali su i Fatija i Zumreta i Damir i svi, pa su jedva dočekali da ispričaju za novine i da se slikaju, ali nema veze. To nije bilo moje da kažem, zato sam demantovao – rekao je Huso za „Kurir“.

PREPORUKA:   Milena Kačavenda у лице оптужила ове ријалити учеснике

Inače, Huso Mujić tokom Dalilinog i Dejanovog boravka u Beloj kući negirao je da je Dejan promenio veru.

– Nije istina da je Dejan primio islam i promenio veru. Zna se kako se islam prima. Je l’ Dragojević još? Jeste – počeo je Huso. To je izmišljotina. On je dečko poštovao našu veru, kao što mi poštujemo njegovu. Bio je na sahrani kod naših rođaka i tako je krenula ta priča. Tada je ispoštovao sahranu koja je organizovana po muslimanskim običajima, neko je to video i raširio priču. Nije on jedini pravoslavac koji je bio na islamskoj sahrani. Dolaze i katolici, to ne znači das je neko primio veru. Čista glupost! – objasnio je Mujić za Telegraf Jetset.

– On poštuje našu veru i to mi je pokazalo da je dobar čovek – zaključio je Dalilin otac, tada.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!