.

I treća trudnoća u Eliti, Stefani Grujić trudna sa Zolom!

Treća trudnica u rijalitiju? Munjez kaže da joj kasni mesec dana, sad se umešao i ujak: „Prevazišla je sebe!“

Ujak Miloš dao zanimljiv komentar

Danijel Dujković Munjez Prinstkrin/Jutjub/Pink

Danijel Dujković Munjez, bivši učesnik rijalitija Elita, oglasio se i dao svoj sud o odnosu Lazara Čolića Zole i njegove devojke Stefani Grujić.

Naime njih dvoje su sve prisniji od kako je Munjez napustio imanje, a Zola je čak i priznao da gaji simpatije prema Stefani.

– Apsolutno joj verujem nemam problem sa tim, ukoliko ja vidim da je prešla granicu neću je pljuvati i pričati loše stvari, već ću je sačekati, pa ću rešiti sa njom. Ja sam rekao da njoj verujem 100 posto, to što Zola pokušava, meni je to tužno. Uvek nešto ostane nedorečen, vidim da gura neku priču. Neka puše 24/7 što se mene tiče, ali nije prešla granicu – rekao je Munjez za Pink, pa dodao:

PREPORUKA:   Prvi poljubac Zole i Stefani u Eliti

– Voleo bih da budem kraj nje, pošto joj ne kasni deset dana nego mesec i po – otkrio je Munjez  koji je tužan što nije uz svoju devojku jer sumnja da je trudna.

Nedugo zatim, oglasio se i Stefanin ujak Miloš, pa prokomentarisao navode da je sestričina u blagoslovenom stanju kao i Munjeza.

– Mislim da naša Mir – Jam ne bi napisala lepšu ljubavnu priču oko Stefani koja se dešava upravo sada izjavama Danijela, a samu vezu koja je bila aktuelna u rijalitiju pre samo mesec dana Stiven King. Reakcije familije, obzirom na kratko vreme od novijih tema, su pomešane. Mi ne umanjujemo značaj ako se dešava nešto pozitivno, vest o učesnicama koje su se našle u toj situaciji stvarno je lepa i vidim postala je dosta moderna, ali mi ne želimo da spinujemo, prenagljujemo tako da ćemo to ostaviti po strani. Naravno da ćemo je mi podržati i posavetovati u njenom najboljem interesu. Još je mlada, ima dvadeset godina. Pred njom su usavršavanja i nastavak školovanja, kao i dosta sjajnih projekata. Mogu reći da je sama prevazišla sebe, da je za vreme provedeno u rijalitiju pokazala svoj kvalitet i inteligenciju, da je spoznala sve aspekte, upoznala, procenila,ocenila. Kako druge tako i Danijela. Život piše priče tako da ćemo videti šta sutra nosi, da li će to biti u Srbiji, Švajcarskoj ili Austriji – rekao je ujak Pinku.

PREPORUKA:   Starleti Maji Marinković otpada kosa, na glavi pečati bez kose!

Podsetimo, trudne su Milica Veličković i Aneli Ahmić.

(Telegraf.rs)

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!