.

Internet diskusije ne prestaju o raskidu Cara i Aleksandre!

Svi spekulišu o potezu Aleksandre i Filipa Cara: Zbog ovoga su brojni komentari da su ponovo u lošim odnosima

Par ponovo u zategnutim odnosima

Aleksandra Nikolić i Filip Car Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images, Nikola Tomić

Pobednica „Zadruge“, Aleksandra Nikolić, nedavno se ostvarila u ulozi majke, te je dobila ćerkicu Leonu, a ponosni otac je Filip Car.

Oni su započeli vezu pred kamerama rijalitija „Zadruga“, a potom je usledila veridba. Nakon šeste sezone, Aleksandra je ostala u drugom stanju i saznali su da čekaju devojčicu.

Njihova veza je od tada veoma turbulentna, te iako je Filip istakao da su oni izgladili stvari, te da će se ona sa bebom preseliti kod njega u Hrvatsku, izgleda da su ponovo u zategnutim odnosima.

Međutim, digla se ogromna prašina na društvenim mrežama kada se saznalo da Aleks i Car ne prate jedno drugo na Instagramu, te su krenule spekulacije da su zapravo ponovo raskinuli.
Aleksandra Nikolić i Filip Car

Podsetimo, o majčinstvu, Aleks je otvoreno progovorila nedavno u svom novom snimku koji je objavila na Jutjub mreži.

PREPORUKA:   Taki Marinković stigao na svadbu Milice i Bore, najavio svoju svadbu!

Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje – istakla je Aleks, pa otkrila da li je imala strah od trudnoće i porođaja.

– Imala sam strah, ali sam mislila da ću se poroditi prirodno sa epiduralom, međutim, nije se tako dogodilo. Pred kraj sam bila: „Hajde više dete napolje, da te vidim, ne mogu više“. Porodila sam se skoro u 42. nedelji.

Nikolićeva je priznala da joj je ćerka Leona ulepšala život i da se od tada promenila.

– Život sa bebom je prelep. U nekom trenutku jeste teško jer si umoram i neispavan, ali to je nešto čarobno i neopisivo! Ne postoje reči kojima bih opisala svoja osećanja. Potpuna sam, srećna i zadovoljna. Mislim da mi je dete došlo u pravom trenutku i zahvalna sam na tome – ispričala je Nikolićeva u snimku, pa opisala trenutak kada je prvi put ugledala malu Leonu.

PREPORUKA:   Milica Kemez ušla u rijaliti Elita Zadruga 7, neprijatnost sa Miljanom Kulić

– Bila sam pod anestezijom, stavili su mi je na lice, ali sam bila toliko iscrpljena od 7 i po sati porođaja, da se ne sećam šta sam rekla. Čula sam kako plače, ali ne sećam se šta se dešavalo nakon toga, sve mi je maglovito. Kad sam odspavala i kada sam je svesna videla osećaj je neverovatan. Zasuzile su mi oči, nisam mogla da verujem da je to stvorenje moje i da je to moje dete. Najlepši osećaj na svetu, to ću pamtiti do kraja života – rekla je bivša zadrugarka i otkrila zbog čega ne doji ćerku.

Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani – priznala je Aleksandra Nikolić.

(Telegraf.rs)

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!