.

Zoki Šumadinac preživeo tri kliničke smrti, ali je umro od srca, četvrti put mu nije bilo spasa!

IMAO JE TRI KLINIČKE SMRTI Zokiju Šumadincu pozlilo je i pred kamerama u PROGRAMU UŽIVO! Svi će ga pamtiti po čuvenom hitu

IMAO JE TRI KLINIČKE SMRTI Zokiju Šumadincu pozlilo je i pred kamerama u PROGRAMU UŽIVO! Svi će ga pamtiti po čuvenom hitu

Foto: Sonja Spasić

Zoki Šumadinac, poznati šoumen i bivši rijaliti učesnik, preminuo je noćas u snu u 49. godini, potvrđeno je Kuriru.

Zoki je rođen 08.08.1975. godine u Austriji, a živeo je u Gornjem Milanovcu, gde je i preminuo

Zoki Šumadinac
foto: Sonja Spasić

Bavio se pevanjem, ali i astrologijom, a bio je i učesnik treće i pete sezone rtijaltija „Zadruga“.

Zoki je javnosti postao poznat po svojoj psmi “Autotjun” koja je za samo nekoliko nedelja dostigla milionske preglede i postala viralna.

PREPORUKA:   Sahranjen Zoki Šumadinac, pesma AUTOTJUN puštena na sahrani!

Zokiju je inače pozlilo i tokom boravka u „Zadruzi“, a svemu su prisustvovali i zadrugari koji su zvali pomoć. Zoki je tada počeo da se trese i uhvatio se za glavu, a ubrzo je i napustio Belu kuću kako bi mu bila ukazana pomoć. Imao je problema sa srcem i već je pre toga preživeo infarkt.

Zoki Šumadinac
foto: Nenad Kostić

Zoki Šumadinac tvrdi da se nakon tri kliničke smrti sve promenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći.

– Imao sam problemom sa srcem i to nismo ni znali do moje prve kliničke smrti sa mojih 19 godina. Bio sam kući i bile su litije Svete Trojice i sva tri puta sam odlazio na sveti dan – pričao je on.

– Prvi put je bilo kratko, oko 10 minuta i povratila me je neka vrsta duše. Treći put sam video svoga oca i nisam hteo da napustim taj svet. Meni je sestra veoma mala umrla, bebica, i dok smo ja i moj otac bili gore, neko me je uhvatio za majjicu i tu je bila jedna lepa devojčica od sedam godina obučena u belo. Ona je bila mala, ali ovde ne postoje bebe – ispričao je Zoran.

PREPORUKA:   Geja Uroša Stanića izbacili iz kuće, ne želi o tome pričati, sukob sa Bojanom!

Za sebe je govorio da je pozitivan i dobronameran, a iza sebe ima jedan brak tokom kog je dobio sina. Sa bivšom suprugom je u korektnim odnosima.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!