.

Poznate ličnosti se opraštaju od Zokija Šumadinca

„HTEO JE SVIMA DA UČINI, POMOGNE, UMEO JE DA SMIRI I ORASPOLOŽI“ Poznati se opraštaju od Zokija Šumadinca, ova pevačica slomljena

"HTEO JE SVIMA DA UČINI, POMOGNE, UMEO JE DA SMIRI I ORASPOLOŽI" Poznati se opraštaju od Zokija Šumadinca, ova pevačica slomljena

Foto: skrinšot

Poznati šoumen i bivši zadrugar Zoki Šumadinac preminuo je u 49. godini, a poznati su se tim povodom oglasili i izrazili duboku žalost zbog gubitka.

Za Kurir se oglasila pevačica Natalija Trik FX, koja je sa njim boravila u rijalitiju.

Natalija Trik FX, Natalija Ibraimov
foto: Printscreen Premijera
PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš poludeo na spominjanje njegove ćerke u rijalitiju!

– Tuga velika. Baš sam se šokirala kad sam čula. Zoki je bio divan, zabavan čovek. Znam ga iz „Zadruge“, tamo smo se upoznali. Bio je dobar čovek, hteo je svima da učini, pomogne. Bio je opušte, kad imaš neki stres umeo je da te smiri, oraspoloži. Baš sam pretužna i jako mi je žao. Kad je bio sa nama u „Zadruzi“ imao je dva, tri srčana napada, pa je morao da izađe iz rijalitija. Bio je jako dobar čovek i pretužna sam.

Miloš Bojanić
foto: Kurir televizija

– Ovo je velika tuga. Bio je simpatičan, duhovit, imao je dobru dušu. Jako mi je žao, ne znam šta drugo da kažem. Neka mu je laka zemlja – rekao nam je Miloš Bojanić.

PREPORUKA:   U studiju Radija Amnezija zatečen haos!

Saška Karan, koja je sa Zokijem svojevremeno snimila duet, oglasila se na društvenoj mreži Instagram i emotivnim rečima se oprostila od kolege.

View this post on Instagram

A post shared by Saska Karan Gazivoda (@saskakarangazivoda)

– Otišao je moj divan drug i prijatelj. Ostala sam bez teksta i nemam reči kojima bih iskazala tugu. Otišao je jedan neiskvaren dečak i duša. Uvek ći ga se sećati. Neka počiva u miru.

NE PROPUSTITE

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!