.

IPAK JE SVE DOGOVORENO?!Isplivala šok prepiska Slobe i Lune pre ulaska u „Zadrugu“: Miljković doživljava nervni slom u najavi! (VIDEO)

IPAK JE SVE DOGOVORENO?! Isplivala šok prepiska Slobe i Lune pre ulaska u „Zadrugu“: Miljković doživljava nervni slom u najavi! (VIDEO)

Luna Đogani, Sloba Radanović

Foto: Printscreen

Događaji iz prve sezone popularnog rijalitija „Zadruga“ i dan danas ne prestaju da intrigiraju javnost, a ono po čemu je definitivno svi pamte jeste ljubavni trougao, Kija-Sloba-Luna, koji je podigao celu Srbiju na noge, ali i region.

Luna, Marko, Sloba

Foto: E-Stock/Printscreen

Od početka rijalitija „Zadruga“ pričalo se da je Kristina Kija Kockar sa Slobom Radanovićem i Lunom Đogani isplanirala sve ovo što sada gledamo na malim ekranima, iako 99 odsto ljudi smatra da ne postoji osoba koja bi to mogla da izrežira.

PREPORUKA:   MARKO NASRNUO NA ANABELU, PA JE GAGI GURNUO - Luna ne može da se smiri, URLA U ZADRUZI, scena NIKAD NAPETIJA (VIDEO)

Na internetu se pojavila prepiska između Lune i Slobe, nastala pred ulazak u Zadrugu, gde se dogovaraju da idu kod psihijatra na testiranje pred ulazak, što je obavezno sa ostalim testiranjima koje je propisala produkcija ovog rijalitija.

Sloba i Luna

Foto: printscreen

U porukama koje su razmenili neki gledaoci smatraju da je ipak došlo do dogovora… ili ipak nije, procenite sami.

PREPORUKA:   Preporodjena Ivana Krunić, nakon raskida sa Banetom Čolakom

Sve možete detaljno pogledati u videu ispod:

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!