.

ZADRUGA 4: Željko Mitrović sklopio pakt sa osuđenim kriminalcem, koji je ležao višegodišnju kaznu, za učešće u rijalitiju!

Mitrović u novu “Zadrugu” uvodi osuđenog kriminalca

Iako treća sezona rijaliti programa „Zadruga“ još uvek traje, danas je objavljeno da će na televiziji „Pink“ biti emitovana i četvrta sezona, a ugovor je prvi potpisao Kristijan Golubović, koji je nedavno izašao iz zatvora.

Golubović je danas potpisao ugovor sa vlasnikom i direktorom “Pinka” Željkom Mitrovićem, te istakao da smatra da će ovo biti najbolji šou do sada.

“Očekujem zaista ono što nikada nije bilo do sada, na nekom većem nivou. Osećam i znam da će biti mnogo bolji takmičari i mnogo bolja priča, godine su prošle i zreliji smo i mi kao osobe i smatram da će ovo biti najbolji šou program koji je do sada viđen. Ne bih voleo da vidim neke devojke koje iritiraju moju suprugu, zato što ona govori “Ideš opet tamo, pravićeš neke švalerske avanture”, što nije tačno, to je sve šou biznis, ja sam pokušao da joj objasnim”, izjavio je Golubović.

PREPORUKA:   Novi rijaliti na TV Pink, jedini učesnik Željko Mitrović, snimaće se u Londonu!

Željko Mitrović je prilikom potpisivanja ugovora naveo da “Kristijan pravi veću gledanost dok spava, nego mnogi tokom dana zajedno.”

Podsetimo, posle izdržane osmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog trgovine drogom, Aleksandar Kristijan Golubović napustio je “Zabelu” 16. aprila ove godine.

Golubović je bio uhapšen 16. januara 2010. u Beogradu, kod Crkve Svetog Marka. Kako su navodili domaći mediji, policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola i pištolj. Pred sudom Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. Insistirao je na tome da nije diler i da mrzi narkomane.

PREPORUKA:   PREVARENA OD TV PINK-a: Milica Kamez još uvek čeka obećanu kuću koju je zaradila osvajanjem 2. mesta u rijalitijU!

Optužen je, a kasnije i osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od avgusta 2009. do momenta privođenja. I pre ove kazne robijao je u Nemačkoj, ali i u Solunu. Hapšen je i tokom akcije “Sablja” zbog iznude, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu. Samo godinu dana bio je na slobodi pre nego što je ponovo pao zbog droge.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!