.

Silikonka ponovo u sedištu zbivanja gde je i policija uključena!

NAZIVALI SU JE HOROR STARLETOM: DANAS IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE, ALI JE PONOVO UPLETENA U SKANDAL ZBOG KOG JE REAGOVALA POLICIJA!

Tijana Đuričić je pre nekoliko godina izazvala enormno veliku pažnju medija, kao i nimalo laskave epitete „horor starlete“ ili „kraljice silikona„.

Tijana Đuričić

TIJANA ĐURIČIĆ • TV PINK / SCREENSHOT

PREPORUKA:   Ogromne kazne za kršenje pravila Elite!

Njena popularnost je eskalirala 2015. godine kada je učestvovala u rijalitiju „Farma“, gde se konstantno sukobila sa Kristijanom Golubovićem, ali su njih dvoje naposletku izgladili odnose.

Nakon toga se Tijana povukla iz domaćih medija, a sada se ponovo našla u jeku skandala o kom bruje svi.

Tijana Đuričić
TIJANA ĐURIČIĆ • SCREENSHOT YOUTUBE / YOUTUBE

Naime, njoj je, prema pisanju dnevnog lista „Alo“ njen automobil vredan 5.000 evra je zapaljen od strane nepoznatih počinioca ispred njene zgrade na Zvezdari.

– Tačno je da mi je automobil zapaljen. Policija radi na rasvetljavanju slučaja. Kada se napad dogodio nisam bila kod kuće, ali sam se hitno vratila sa puta. Ne znam koji bi idiot i ološ to uradio. Nisam ni sa kim u zavadi. Ovo me je strašno potreslo, ali se nadam da će policija naći počinioca – izjavila je Đuričićeva koja je pre određenog vremenskog perioda povadila silikone i vratila se znatno prirodnijem izgledu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!