.

Ivan Marinković pobegao na more, sin Željko Kulić ne želi da ga očima vidi!

SIN NE ŽELI DA GA VIDI! Ivan Marinković nije izdržao, spakovao kofere i otišao, objavio i fotku (FOTO)

Posle Zadruge 6 i gostovanja u emsiji Narod pita, Ivan je napokon krenuo na zaslužen odmor i to sa svojom lepšom polovinom.
Ivan Marinković

Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Rijaliti učesnik i bivši zadrugar, Ivan Marinković, nakon svega što mu se desilo u prethodnih godinu dana je krenuo na godišnji odmor.

Posle Zadruge 6 i gostovanja u emsiji Narod pita, Ivan je napokon krenuo na zaslužen odmor i to sa svojom lepšom polovinom. On je danas objavio slike na jednoj društevnoj mreži i na taj način svima stavio do znanja da je otišao na letovanje, a slika na kojoj su koferi umotani u foliju je mnoge nasmejala.

PREPORUKA:   Vanja i Nenad Aleksić Ša posle mesec dana braka se RAZVODE!

– Pakovanje kofera, cena sitnica 3000RSD – napisao je Ivan na slici koju je objavio.

Ivan putuje sa verenicom

Printscreen

Na sledećoj su on i Jelena u avionu, a gde su se uputili ostaje nam da saznamo.

Podsećanja radi, Marinković je u toku učešća u rijalitiju uspeo da izgladi odnose sa porodicom Kulić i posveti se svom sinu koji je takođe bio u zasebnoj kući u Zadruzi, te je slobodno vreme tokom pauzi od emisija provodio s njim, međutim, nakon izlaska je ponovo zaratio sa Miljanom. Ona je pre par dana snimala malog Željka u dvorištu kako se igra, gde ga je ispitivala da li želi da razgovora sa ocem, dok je on to odbijao, što se stiče utisak da se Marinković ponovo udaljio od svog naslednika, tako da je relacija između njih ponovo na lošem nivou.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!