.

Ivan Marinković progovorio o osećanju kada ga je sin prvi put nazvao ocem!

OGOLIO SE Ivan Marinković progovorio o odnosu sa sinom Željkom, OTKRIO KAKO SE OSEĆAO KADA GA JE SIN PRVI PUT NAZVAO „TATA“

Ne krije da mu je stalo da radi na odnosu sa naslednikom
OGOLIO SE Ivan Marinković progovorio o odnosu sa sinom Željkom, OTKRIO KAKO SE OSEĆAO KADA GA JE SIN PRVI PUT NAZVAO "TATA"

Printscreen

Tokom igrice „Igra istine“ Ivan Marinković progovorio je o odnosu sa sinom, Željkom Kulićem.

-Nenade, kada se budu vratili sa ostvara, i ako kažu da su u vezi ili da su imali Zola i Miljana odnose. Šta je tebi sada u glavi, reci mi kakva su ti osećanja? – upitala je Marija.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nije mi lakše, ne očekujem ništa, videćemo šta će biti, i to je to. Ja ne spavam, oni us i pošle godine bili na rajskom ostrvu i to je to, videćemo – rekao je Bebica.

PREPORUKA:   Marko Stefanović tukao majku, Sanja Grujić na ispitivanju zbog optužbi!

-Ja ću da pitam Ivana, kakav ti je osećaj bio kada ti je Željko rekao tata i kada ti je doneo pivo? – upitao je Bebica.

-Ne znam kako da objasnim kakav mi je osećaj bio, ali ovo je samo još jedan stepenik u nizu od mnogih koje moramo da prođemo da bi to bilo kako treba. On je pametan i drago mi je što se to desilo ikao znam da mu je Perica to objasnio. Ovo  zavisi od svega, ima dosta vremena pred nama da se to podigne na viši nivo, tačnije da to bude kako mora. Nadam se da se ništa neće menjati napolju. Dala mi je Marija danas svesku, i iskreno video sam mnogo, bilo mi je čudno jer ja imam ćerku, lepo je što sam video da je sjajan u vrtuću i jako sam ponosan na to – rekao je Ivan.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!