.

„IVANA I VLADIMIR SU SE SMUVALI“ Tomović više ne krije emocije, LJUBAVNI TROUGAO u „Zadruzi“

IVANA I VLADIMIR SU SE SMUVALI – Tomović više ne krije emocije, LJUBAVNI TROUGAO u „Zadruzi“
Vladimir Tomović i Ivana Šopić Foto: Screenshot / screenshot

Iako je pre dve večeri bio u krevetu sa Mionom, koju je čitave večeri ljubio po telu, Vladimir Tomović sinoć je završio u naručju Ivane Šopić.

Ivana i Vladimir već danima flertuju, ali budući da Tomović ima prisan odnos sa nekoliko devojaka u kući ni gledaoci i ni zadrugari nisu mogli da zaključe koja mu se od njih zaista dopada.

Vladimir Tomović i Ivana Šopić Foto: Screenshot / screenshot
Vladimir Tomović i Ivana Šopić

Međutim, Crnogorac po svemu sudeći više ne krije emocije prema Ivani Šopić, a njih dvoje su sinoć u pabu bili izuzetno bliski. Ivana mu je sedela u krilu, sve vreme su se mazili, a onda je Vladimir pokušao da je poljubi.

PREPORUKA:   HAOS U ZADRUZI - Mina Vrbaški rizikovala život, VISILA SA 20 METARA! Imala želju da beži iz rijalitija, a onda udarila Mensuru šamar

– Pali li te pomisao da sa mnom budeš u vezi? Da li te to uzbuđuje? – pitao je Vladimir Ivanu.

– Nemam šta da kažem, sve ti znaš, nisi glup. Ja uvek prihvatam izazov, pa makar izašlo na loše. Ja sam imala ekstremne stvari i kada mi dođe sledeća slična stvar, nikad nisam rekla da neću. Sto puta sam udarila glavom o zid. Ti izgledaš za desetku i visina i građa, imaš dobre godine, imaš ispravna razmišljanja, patriota si, srčan. Sve bi bilo super da ti ne potenciraš nešto što nisi. Vidi se da je fejk. I te tvoje igrarije sa devojkama, nisam ljubomorna… ali mi je smešno – odgovorila je Ivana.

Za to vreme, Miona je bila u dnevnoj sobi, a Miljana Kulić rekla joj je da su se Vladimir i Ivana smuvali.

PREPORUKA:   PRVI SEKS KARIĆA I IVANE ŠOPIĆ- Više od jednog sata se tresao pokrivač, a onda usred akcije NEPRIJATNA SITUACIJA, prekinulia ih TARA
Miljana i Miona Foto: Screenshot / screenshot
Miljana i Miona

– Ivana Šopić i Vladimir se smuvali malopre u pabu. Evo pitaj Mirka Gavrića. Ležali, grlili se, sve u svemu to je to – pričala je Miljana Mioni.

– Neka im je lepo, neka uživaju. Ja znam kakvo on mišljenje ima o mnogim devojkama. Kada tako priča uopšte mi ne deluje kao da se zainteresovao. Mada to se očekivalo – rekla je Miona.

Blic

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!