.

MILJANA KULIĆ VAN KONTROLE Pred svima lizala Vladimira, pa ga dodirivala po INTIMNIM DELOVIMA, njena majka nije mogla da gleda

MILJANA KULIĆ VAN KONTROLE Pred svima lizala Vladimira, pa ga dodirivala po INTIMNIM DELOVIMA, njena majka nije mogla da gleda

Miljana Kulić Foto: Printscreen / RAS Srbija

Treća sezona „Zadruge“ tek je krenula, a takmičari svakodnevno prave šou! Tokom jučerašnje emisije koju vodi Milan Milošević – „Pretres sa Milanom“ , potegla se interesantna priča u vezi Vladimira Tomovića i Ivane Šopić, a onda se uključila i Miljana Kulić koja je sve ostavila u šoku.

Miljana Kulić i Vladimir Tomović Foto: Printscreen / RAS Srbija
Miljana Kulić i Vladimir Tomović
PREPORUKA:   Udala se starleta Ana Jovanović, bivša učesnica Zadruge

Naime, kada je Marija Kulić ustala da prokomentariše odnos Ivane i Vladimira, Miljana je demonstrirala kako Vladimira liže njegov pas Ajaks. Prvo je on nju uhvatio za zadnjicu, a potom je ona njega lizala po celom licu nasred sobe. Zadrugari su pali u trans od smeha, jer je ova situacija bila urnebesna.

U prostoriji je bila i Miljanina majka Marija Kulić koja je bila u šoku i okrenula se na drugu stranu kako ne bi gledala tu scenu.

PREPORUKA:   Lazar Čolić Zola shvatio da je Miljana Kulić pobegla iz rijalitija Zadruga (SNIMAK)

Miljana je Tomoviću uzvratila „hvatanje“ pa ga je dodirivala po intimnim delovima, a on se u jednom trenutku samo udaljio, dok su se svi u prostoriji smejali.

Blic

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!