.

Izbacivanje Zadruga 3: Mina Vrbaški i Zorica Marković izbačene iz rijalitija Zadruga 3!

Sinoć se odigralo još jedno izbacivanje! Mina Vrbaški i Zorica Marković napustile su rijaliti „Zadruga 3“! Pevačica je iznela svoje viđenje događaja u Beloj kući, a Mina se rasplakala u studiju jer je saznala nešto što ju je jako pogodilo.

Izbacivanje: Mina Vrbaški i Zorica Marković napustile rijaliti Zadruga 3! (VIDEO)Screenshoot/Youtube

Kada je napravljen prvi presek glasova „Zadrugu 3“ je napustila Zorica Marković. Ona se pozdravila sa svojim cimerima, a onda je vrlo brzo stigla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević i bivših zadrugara Nataše Radan i Mirka Gavrića.

Fenomenalno sam. Ja uvek dobijem par kilograma, ja sam opuštena, ovo smatram svojom kućom, danas nešto razmišljam, ja sam više sa Mićom nego sa mojim bratom. Ušla sam sto i nešto dana kasnije, to je moja greška, ali nisam zaista mogla. Nisam znala ko je sa kim, gde se ko premešta, to su se parovi izmenjali, dok sam ih pohvatala. Formirane su priče, a akteri govore sve. Ne mogu baš svaki put da skačem, a tu je Đedović koji je fantastičan, isto i Mića. Ponekad je bolje ćutati i slušati – rekla je Zorica Marković.

Mene su Edo i Dragana ubili, to je priča koja je mene razbila – dobacio je Mirko.

PREPORUKA:   Vanredno izbacivanje iz Elite, izbačena Danka Grujić

Mene su šokirali Maja i Janjuš. U prvoj sezoni smo imali sličnu situaciju, ali ovde on ima dete. Ja sam gledala od kuće, bila mu je Kruna u poseti, plakala sam dok sam gledala, ovo im nije trebalo u životu. On to nije trebalo da dozvoli, bruku i sramotu, pa ni Maja. Ovo ulaženje u veze, oni pobegli, ovi otišli, to je mene umirilo. Šta ja da skačem, kao da im je malo njihove muke. Seme krvavo… Imam ja dosta noviteta. Toliko ljudi to gleda, svaki pogled, gest, ušli su nam u to kako gledamo, ne može da se laže ništa, stvarno je bezveze. Oni su to svesno uradili, niko ih nije naterao. Jako mi je žao. Sa Mensurom sam ušla, mislila sam da ću sa njim biti najbolji prijatelj. Zašto se odjednom, za deset dana pretvorio u čudovište. Ali sad su se primirili, sad ispadoše najmirniji, ne svađaju se pred kraj rijalitija – navela je Markovićka.

Ako ćemo realno, Janjuš jeste stariji, njegov ulog je mnogo veliki, ali ni Maja nije naivna. Histerična je, on ništa ne radi, niko ne vidi šta on radi. Ja znam Majinog oca koji je dobar čovek, ja ne znam kako je on ovo preživeo. Ona meni izgleda kao dete kom ne daš igračku, onda kreće da se valja po podu ako nešto ne dobije. Ona je jasno dala do znanja da neće biti sa njim kad izađe. Ona njemu nije prva u rijalitiju, imali su s*ks svaki dan, čovek je u komadima, a ona može samo da kupi mrvice. On je nesrećan, nije mu dobro, ako bude imao uopšte koga da pogleda u oči. Mića svaljuje svu krivicu na Janjuša, a ona nikoga ne sluša. Ja sam sa Đedovićem pričala da se napolju prikazalo nešto za Janjuša i Šopićku, ali nisam znala koliko da pričam. Nema tu nešto da promakne, bojala sam se da ne pogrešim, ne želim da se to nešto prvo od mene čuje. Oni su se uplašili istine – rekla je Zorica.

PREPORUKA:   Promenila je 14 muškaraca uživo pred kamerama a evo kako sada izgleda

Ja sam Janjuševu ženu Enu upoznao pre 20 godina, njena sestra od strica mi je jako draga. Mislim da od toga neće biti ništa, ovo je ipak javno, sve se videlo, sve se zna, od te priče neće biti ništa. S jedne strane bih je i razumeo kada bi probala nešto zbog deteta, a da sam na njenom mestu davno bi već papire za razvod dobio – rekao je Gavrić.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!