.

Ko će pobediti u Zadruzi 3, Anabela, Marko ili Mensur? Jesu li oni najveći favoriti?

ANABELA, MENSUR I MARKO NAJVEĆI FAVORITI ZA POBEDU Zadruga 3 se privodi kraju, a evo zašto su njih troje najinteresantniji publici

Mensur Ajdarpašić, Anabela Atijas i Marko MiljkovićFOTO: SCREENSHOT / RAS SRBIJA

Anabela Atijas, Mensur Ajdarpašić i Marko Miljković favoriti su za pobedu u trećoj sezoni rijalitija “Zadruga”, a svojim pričama, skandalima, svađama i ljubavnim odnosima doprineli su da publika glasa za njih.

Anabela
Anabela

Znoj, svađe, uvrede, poniženja, ali i po koji osmeh, ljubav, strast, osetili su zadrugari u najgledanijem rijaliti šouu na Balkanu. Sve su to i prikazali gledaocima tokom devet meseci takmičenja. Svađa majke i ćerke, suze koje su prolili Anabela Atijas i Luna Đogani, ljubavna romansa sa turbulentnim momentima između Mensura Ajdarpašića i Mine Vrbaški, kao i emotivna veza sa problematičnim momentima Marka Miljkovića i Lune Đogani, doveli su takmičare “Zadruge” do vrha gledanosti, ali i samog trona. U subotu će publika odlučiti čije emocije su najviše pažnje izazvale i proradile kod televizijskih gledalaca koji će doneti konačni ishod ko će kući otići bogatiji za 50.000 evra.

Anabela
Anabela

Anabela – iznela sav prljav veš

Nervnim slomovima i emotivnim padovima koje je podnosila zbog ćerke, Anabela Atijas mnoge je dovodila do besa, posebno svog bivšeg supruga Gagija Đoganija, ali i potencijalnog budućeg zeta Marka Miljkovića. Anabela je ušla sa namerom da ćerku prosvetli kako bi napustila Miljkovića i otpočela novi život, međutim naišla je na otpor svoje mezimice, što je pevačicu totalno dotuklo. Svađala se sa njom, mirila, ali i iznosila detalje iz bivšeg braka sa Gagijem Đoganijem, što je šokiralo naciju. Optužila ga je za nasilje, koje je pokrenulo lavinu komentara, a Gazmeta dovelo do ruba osude. Sa namerom da iznese sve što joj je na duši, Anabela je, kako se šuška, ušla za pozamašni honorar, s obzirom na to da je u izuzetno teškim finansijskim problemima. I dok jedni pričaju da je Anabela ušla sa honorarom do 70.000 evra, te ako pobedi dobija još 50.000, drugi pak smatraju da će nekadašnja denserka otići bogatija za 150.000 evra.

Marko
Marko

Marko – ljubav ili manipulacija

Njen protivnik u borbi za 50.000 evra, Marko Miljković, ušao je u rijalitiji sa namerom da promoviše svoj modni brend, ali i da zaradi honorar koji će mu obezbediti lagodniji život po završetku ovog TV formata.

PREPORUKA:   Izgreban skupoceni automobil Marka Miljkovića

Za nešto više od četiri meseci, uživao je na početku rijalitija, dok na vratima nije ugledao devojku Lunu Đogani. Pobednica druge “Zadruge”, a sada novokomponovana pevačica, došla je da bude uz dečka jer kako je tada naglasila, nije mogla da ga gleda a da ne bude kraj njega. Međutim, njihovi bajkoviti momenti trajali su kratko. Luna je često dobijala napade histerije, valjala se po podu, a ljubomora je bila jedan od faktora koji je uticao da njihova veza s vremena na vreme puca. Uz to, ako se začini Anabelino ponašanje i nezadovoljstvo koje je gajila prema Miljkoviću, odnos Lune i dečka je bio sve napetiji. Međutim, uspeli su uprkos svemu da održe vezu, a Luna je po izlasku iz rijlitija rekla da jedva čeka da izađe njen dragi, a onda će se zajedno povući na nekoliko meseci.

Luna Đogani i Marko MiljkovićFOTO: YOUTUBE SCREENSHOT / YOUTUBE
Luna Đogani i Marko Miljković

– Bilo je neobično bez Marka, naravno da je mnogo teško i da mi mnogo nedostaje, ali eto, još par dana je ostalo, pa ga čekam – rekla nam je Luna Đogani.

I dok njen voljeni sitno broji do finala, po završetku rijalitija, na bankovnom računu će leći lepa svota novca. Naime, Marko Miljković važi za jednog od najplaćenijih igrača i nedeljno zarađuje 3.000 evra, a pošto je u “Zadrugu” ušao 3. februara, do jula će zaraditi oko 63.000 evra. Ukoliko pobedi, ukupno će dobiti 113.000 evra.

Mensur
Mensur

Mensur – od anonimnog dečka do favorita

Dok je u rijaliti ušao kao potpuno anonimni dečko iz Bara, Mensur Ajdarpašić odmah je privukao pažnju, kako gledalaca, tako i devojaka u najpoznatijem imanju u Srbiji. Trebalo mu je vrlo kratko vremena da osvoji srce atraktivne Mine Vrbaški, ali i još kraće da zaboravi njenu prošlost. To ga nije previše tangiralo, već mu je bilo presudno ono što Mina oseća prema njemu i hemija koja je proradila vrlo brzo.

No, spoj njihovih temperamenata doveo je tokom prethodnih meseci do žustrih svađa, suza i dodatnih poniženja. Ali, suze koje su dotakle publiku, pa emocije koje je izazvao kod gledalaca, Mensura su vinule u sam vrh favorita, priznavši da mu je otac izvršio samoubistvo, a onda otkrio da je veći deo odrastanja provodio s majkom, da bi se potom situacija preokrenula.

PREPORUKA:   Aleksandra i Filip Car pukli 10000 evra za bebu, kupovali i gluposti!
Mina i Mensur
Mina i Mensur

– Ni jedan ni drugi period nije prijatan, kada nemate jednog od roditelja pored sebe, kad nemate dva roditelja koji su tu uvek za vas i pored vas, ali… Ja sam u jednom periodu, u detinjstvu svom, do svoje osme godine rastao sa oba roditelja. Nakon toga je došlo do tih stvari, gde su se roditelji rastali. Mama je otišla kod svoje porodice, moj otac je ostao u našoj kući. Mi smo ostali sa svojim ocem… Pošto je naš otac posle određenog vremena preminuo, iliti ubio, mi smo odrastali sa našim tetkama. Nakon toga smo odrastali sa svojom majkom, bili smo predati njoj, dovodila se u pitanje i naša predaja Domu za nezbrinutu decu, ali to nisu nikada realizovali – pričao je Mensur i dodao:

– Dolazilo je do nesporazuma u porodici, do nekih stvari do kojih ne bi trebalo da dolazi i onda su se, naravno, tu dešavale svađe, rastanci, meni sad nepoznato da li sve napismeno i detaljno, ali… Nakon moje 17. godine majka je krenula da radi i da se bori za nas, zapravo ona se celi život u nekom periodu borila za nas, ali je nastavila i otišla tad da zaradi više nego što bi zaradila na ovim prostorima. Bio sam sam, bili smo prepušteni sami sebi i bile su tu naše dobre komšije, koje su nam po potrebi izlazile u susret.

Mensurov honorar je znatno manji u odnosu na Anabelin i Markov, ali kako važi za jednog od favorita, glavna nagrada od 50.000 bi znatno pomogla Ajdarpašiću da započne novi život.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!