.

OGROMAN HONORAR i još jedan najbitniji uslov su uslov za ulazak Lune Đogani u Zadrugu 4

ŠOK I NEVERICA: OVO JE USLOV LUNE ĐOGANI DA UĐE U ZADRUGU 4?!

Luna Đogani je nedavno napustila „Zadrugu 3“, uz isticanje da je stavila tačku na učešće u rijaliti šou-programima.

Luna Đogani

LUNA ĐOGANI • TV PINK / SCREENSHOT

Ipak, malo ko je uzeo ove njene reči zdravo za gotovo, budući da je rijaliti zvezda celu prvu sezonu naglašavala da „njena noga nikad više neće kročiti na imanje u Šimanovcima“ budući da „za razliku od ostalih nju čeka savršen život napolju“.

Ipak, nekoliko meseci kasnije, Đoganijeva se ponovo pojavila na kapiji imanja uz obrazloženje da je „vreme da publika upozna pravu Lunu, bez histerije i svađa“. Međutim, nju je vreme demantovalo, te je i dobar deo druge sezone provela u suzama, svađama i domoliranju inventara rijalitija.

Luna Đogani
LUNA ĐOGANI • VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA

Kako je iz ove sezone izašla kao pobednica, malo ko je mogao i da zamisli da će se ona opet vratiti na „mesto zločina“. Ipak, upravo to se dogodilo nakon što muzička karijera nije krenula tokom koji je zamišljala, a na sve to se i njen emotivni partner Marko Miljković opasno približio Jeleni Pešić.

PREPORUKA:   Janjuš i Aneli se ponovo pomirili vrelom akcijom pijani posle žurke!

– Kako može „Zadruga“ bez mene?! Ja sam zvezda rijalitija – ponosno je istakla Luna pri ulasku u treću sezonu, a scenario sa svađama, suzama i iznošenjem „prljavog veša“ se ponovio.

Luna Đogani
LUNA ĐOGANI • TV PINK / SCREENSHOT

Upravo zbog toga sada malo ko veruje da će Đoganijeva moći dugo bez rijalitija, a kako je četvrta sezona istog najavljena pod parolom „ol stars“, njeno učešće se, zapravo, i očekuje.

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić imali divljački se*s, starleta Maja Marinković sve slušala!

– Luna nije ni sanjala da će pristati na učešće u „Zadruzi 3“, pa je na kraju visina honorara ipak presudila. Producenti rijalitija veruju da će i za sezonu koja počinje u septembru tekuće godine biti dovoljan novac da ponovo uđe na imanje u Šimanovcima – ispričao je izvor za „Alo“.

Luna Đogani
LUNA ĐOGANI • TV PINK / SCREENSHOT

– U slučaju da prihvati ponudu, ona će imati samo jedan uslov za producente rijalitija, a to je da ne želi da vidi svoje roditelje unutra. Tražiće da posebna stavka ugovora bude ona koja se odnosi na Anabelu (prim.aut. Atijas) i Gagija (prim.aut. Đoganija) – dodao je izvor.

Anabela i Gagi
ANABELA I GAGI • UROŠ ARSIĆ / RAS SRBIJA
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!