.

Otkriveno zašto Luna Đogani nosi periku u javnosti!

OTKRIVENO: EVO ZBOG ČEGA ZAPRAVO LUNA ĐOGANI NOSI PERIKU!

Po napuštanju imanja u Šimanovcima Luna Đogani je počela da nosi periku, što je izazvalo lavinu podeljenih komentara.

Luna Đogani

LUNA ĐOGANI • TV PINK / SCREENSHOT

Dok jedni ističu da rijaliti zvezdi ova promena dodatno ističe lepotu, ima i onih koji smatraju da je odabir perike potpuno pogrešan.

Luna se oglasila tim povodom i objasnila zbog čega se odlučila na ovaj korak.

Luna Đogani
LUNA ĐOGANI • TV PINK / SCREENSHOT

– Skinula sam nadogradnju, tako da ću sada stalno nositi perike. Moja prirodna kosa je poput mene, umorna, oštećena i izmaltretirana. Moj frizer mi je savetovao da počnem da je nosim jer moram da pustim kosu da diše – ispričala je Đoganijeva, kako prenosi „Alo“.

PREPORUKA:   Gde je sada Divna DNK? Starleta Soraja obećala da joj plati operaciju kičme pa je nestala iz javnosti!

Podsetimo, nekadašnja dizajnerka i pevačica je u više navrata otvoreno govorila o problemu koji ima sa kosom budući da odmalena ima alopeciju, odnosno oboljenje zbog kog joj opada kosa.

Luna Đogani
LUNA ĐOGANI • TV PINK / SCREENSHOT

Tokom poslednjeg boravka u rijalitiju „Zadruga“ Luna je optužila strica Đoleta Đoganija za oboljenje koje je razvila kao dete.

– Jedina istina zbog koga sam dobila alopeciju je Đole Đogani, koji je sve vreme slao poruke, romane i pretio da će uništiti život moje mame – ispričala je kroz suze pre nekoliko meseci Đoganijeva, što je denser oštro demantovao.

Luna Đogani
LUNA ĐOGANI • VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA

– Lupila je glupost koja nema veze sa životom! Dobro, dokažite da sam ja kriv za to! Da li Luna zna u onom delirijumu šta je rekla, da li je svesna da je mene napala i okrivila za tu situaciju u kojoj se nalazi?! Šta se ona toliko tu stresirala, šta sam ja to rekao?! Ajde da vidimo te romane! Kako možeš ti da doživiš nešto tako stresno od nekog strica, a tada imaš 12 godina, a ne doživljavaš to što ti se roditelji biju svaka tri dana! Ne osećam se odgovornim jer joj ništa nisam uradio! Govorim im kako treba da žive, da budu dobri i da se ne svađaju… Ja u tom periodu nisam razgovarao sa njima, niti sam pisao bilo šta – ispričao je Đole tada za „Pink.rs“.

Luna Đogani
LUNA ĐOGANI • VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!