.

Javio se Miroslav Miki Đuričić, ne žali što je prebio Vladimira Tomovića, ponovo bi isto uradio!

Vladimir Tomović – Ne kajem se što sam prebio Vladimira

Miki Đuričić Foto: De Toxic / youtube

Posle fizičkog okršaja, takmičar Miki Đuričić izbačen je iz rijalitija „Zadruga“, a nekoliko nedelja posle nemilog događaja, stao je pred „DeToxic“ kamere i otkrio da li se kaje zbog svega što je učinio.

– Dogodilo se to što ste i videli na snimku, na dve provokacije nisam odregaovao, ali već na treću sam morao. Pitao sam ga šta sam to uradio, on mi se uneo u facu, ja sam tada krenuo da ga odgurnem, pali smo, nakon čega je on mene udario. Ja sam kriv što sam nasrnuo na njega. Shvatio sam da rijalti više nije za mene – tvrdi Miki i dodaje da se ne kaje zbog svojih postupaka, kao i da se ga se porodica nije odrekla.

PREPORUKA:   Hoće li reagovati sudstvo i tužilaštvo zbog brutalne tuče u uživo emisiji u rijalitiju, višestrukog prestupnika i osuđenika?

– Najviše mi je krivo zbog sebe, ali su to budalaštine da me se otac odrekao, prosto ne želim da pričam na tu temu. To su laži. Odnos sa porodicom mi je odličan i sve je u savršenom redu – ispričao je bivši zadrugar u „DeToxic“ emisiji koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji „Toxic“ ponedeljkom, sredom i petkom u 12, 15, 18 i 00 časova.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!