.

Luna Đogani trudna, a svojim pratiocima saopštila koliko dugo je trudna, kada je imala se*s!

LUNA OTKRILA KOLIKO JE TRUDNA: Marko i ja smo tada zamislili želju pod Ostrogom! -Učesnica zadruge o prvim simptomima i trudnoći.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su otkrili da če postati roditelji.

Oni su se za mediji oglasili pred prvi pregled, a sada su se putem svog Jutjub kanala obratili fanovima i otkrili sve detalje.

Đoganijeva je ispričala da je pet nedelja u drugom stanju i da joj se javljaju prvi simptomi, ali i da misli da je ostala trudna na letovanju u Turskoj.

Ovo je neopisiv osećaj, osećam se drugačije, spokojnija sam i srećnija, telo mi je drugačije. Marko pazi, vodi računa o svemu, više nego ja. Pet nedelja sam trudna, to je zvanična informacija… Ne mogu da vam opišem kako se ja osećam. Ili sam zatrudnela u Turskoj, ili sam već tada bila trudna“, rekla je Luna.

PREPORUKA:   Kija Kockar opasno prozvala Lunu zbog svoje gluposti i ponašanja

„Sada polako postajemo svesni, na pregledu nisam znao u šta da gledam, uskoro ponovo idemo na pregled. Samo ovo saznanje je sreća, Bog nas je blagoslovio. Našu ljubav krunišemo vrhunski, na pravi način“, nadovezao se Marko.

Njihovi fanovi su ih ispitivali na koga bi želeli da beba liči, ali su i Luni postavljali pitanja o apetitu.

„Ja sam rekla da bih volela da bude crn ili crna, kao Marko, ali da ima moje oči, to mi je velika želja. Smatram da imam najlepše oči na svetu, to je ono što želim, nisam mnogo zahtevna… Hrana je počela da mi se gadi, ne mogu da osećam miris mesa, odmah mi se povraća. Ne jedem mnogo, ali jedem više puta. Bili smo pod Ostrogom, kada smo krenuli kući. Svratili smo nakratko, bilo je nevreme. Imali smo istu želju na Ostrogu i oboma nam se ispunila„, pričala je ona, a Miljković se stalno nadovezivao, ali i dodao da misli da će dobiti dečaka.

PREPORUKA:   Luna Đogani trudna, sestra Nina plače od sreće na ulici!

„Imam neki osećaj. Znate ono pravilo, švaleri imaju žensku decu, ja nisam švaler niti sam ikad bio. Sudeći po tome, biće muško. Neka je živ i zdrav, šta god da bude. Voleo bih da prisustvujem porođaju, potrudiću se, valjda će me pustiti“, rekao je.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!