.

Stanija Dobrojević sa aerodroma sleće direktno u policijsku stanicu, da da izjavu povodom svakodnevnih pretnji Kristijanovih telohranitelja da će je mučiti i ubiti!

STANIJA PRAVO SA AERODROMA IDE U TUŽILAŠTVO: Kristijanovi ljudi prete njenoj porodici da će ih ISEĆI NA KOMADE?

Kristijan Golubović nedavno je izveden iz Zadruge i odveden pravo u policiju u Rumi na saslušanje, po prijavi Stanije Dobrojević, jer joj je u živom programu uputio pretnje smrću.

Kristijan je odbio da da izjave u policiju jer nije imao advokata, pa je zbog toga saslušanje pomereno.

Starleta sve više prolongira svoj ulazak u Zadrugu 4, jer se ne oseća bezbedno, a domaći mediji prenose da Stanijina porodica navodno uveliko dobija preteće poruke od Golubovićevih prijatelja, koji im poručuju da će ih raskomadati ako starleta uđe u rijaliti.

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš ispričao šokantne detalje iz svoje švalerske veze sa Majom

Zbog toga će Stanija sledeće nedelje doputovati iz Amerike i planira da odmah ode u tužilaštvo.

„Stanija je trebalo da uđe u rijaliti pre nekoliko nedelja, ali zamolila je produkciju da prolongira ulazak jer se ne oseća bezbedno. Ispričala mi je da su Kristijanovi ortaci isekli gume na automobilu njenog brata u Rumi! U međuvremenu je njena majka dobila preteće poruke da će nju i njenog sina iseći na komade ako Stanija uđe u Zadrugu, a u potpisu je bilo Kristijanovo ime! Zato će Stanija pravo sa aerodroma otići u tužilaštvo kako bi podnela krivičnu prijavu protiv Kristijana„, kaže izvor blizak starleti.

Podsećamo, Kristijan Golubović sukob sa Stanijom vuče još iz perioda rijalitija Farma kada ju je kako je Stanija tvrdila „javno reketirao“. Konflikt se nastavio i poprimio žestoke razmere neposredno pred početak ove sezone rijalitija Zadruga u koji Stanija nije ušla „jer se ne oseća bezbedno“ što zbog same situacije sa njim, tako i zbog pretnji smrću koje joj je Golubović uputio pred milionskim auditorijumom.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović skinuo brushalter Miljani Kulić, pa je posle ona njega zajahala! (SNIMAK)

(MONDO/ Informer)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!