.

Golubović jedva prelomio, sa kime bi delio zatvorsku ćeliju, sa Stanijom ili Kulićkama! (SNIMAK)

JEDVA ODLUČIO! UBIO BIH ILI UMRO: Kristijanu postavljeno najteže pitanje – „da li bi pre ćeliju delio sa Stanijom ili Kulićkama?“ Obe opcije mu deluju strašno, ali se ipak odlučio za ovu!

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović gostovao je nedavno u emisiji „Amidži show“ sa još nekoliko učesnika Zadruge gde su ih pitanja ljudi sa Instagrama naterali na ozbiljno razmišljanje.

Tako je Goluboviću postavljeno njemu najteže – da bi radije delio ćeliju na mesec dana sa Kulićkama ili Stanijom?

„U je*ote“, ispalio je na prvu.

„Obe opcije su gadne“, rekao je Amidžić.

PREPORUKA:   Kriminalac Kristijan Golubović u visokim štiklama zabavljao učesnike Zadruge, pa se prosuo na pod! (SNIMAK)

„Nisu gadne, gadno je što bi me Ivana ubila zbog druge opcije, a sa Kulićkama ne bih preživeo sigurno. Ili bi ih ubio, ili bi me ubile… Ili bih umro od njih. Ajde da izaberemo Kuliće, bilo bi zanimljivije“, odgovorio je.

Kristijan Amidži showIzvor: YouTube/Zadruga Official

Podsećamo, Kristijan je u toku Zadruge 4 upao u nekoliko žestokih sukoba sa Marijom Kulić. Na nju se zaletao, gađao je parama, a onda i pljuvao, dok je Miljana uletala da brani majku. Sukob sa Stanijom Dobrojević vuče još iz perioda rijalitija Farma kada ju je kako je Stanija tvrdila „javno reketirao“. Konflikt se nastavio i poprimio žestoke razmere neposredno pred početak ove sezone rijalitija Zadruga u koji Stanija nije ušla „jer se ne oseća bezbedno“ što zbog same situacije sa njim, tako i zbog pretnji smrću koje joj je Golubović uputio pred milionskim auditorijumom.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!