.

Komšije iz Kraljeva Kristijana Golubovića otkrili kakav je on zaista: Jede pa suši, galantan pri plaćanju (SNIMAK)

EKIPA ALO! U KRALJEVU – Golubovićevi sugrađani otkrivaju sve tajne kontroverznog zadrugara: „Kristijan jede kao mećava i ostavlja veliki bakšiš!“ (VIDEO)

Kristijan Golubović

Zadrugar Kristijan Golubović u javnosti prezentuje sliku opasnog momka. Bez pardona se često pohvali kako nije odgovarao za višestruka ubistva, a čak je i pretio starleti Staniji Dobrojević da će je ubiti ako mu se ne izvini za uvrede koje je iznela na račun njegove porodice.

Trenutno najaktuelniji zadrugar glavna je tema kako domaćih medija, tako i publike koja prati rijaliti program „Zadruga“, a ovim povodom ekipa „Alo!“ uputila se za Kraljevo gde živi supruga Kristijana Golubovića!

Iako bi mnogi očekivali da će Kristijanovi sugrađani izbegavati da govore o njemu zbog imidža negativca koji godinama unazad gaji, bilo je potpuno suprotno od toga! Svi su jedva čekali da kažu nešto lepo!

No, prvo smo svratili do zgrade u kojoj živi njegova porodica. Međutim, kada smo pozvonili na interfon, gospođa Golubović nam je rekla da nije raspoložena za priču sa medijima.

– Nemam vremena, zaista. Nemojte se ljutiti, ali ja ne dajem nikakve izjave – bilo je sve što je o svom suprugu i ocu njihove ćerke Ivana imala da kaže.

Za razliku od nje, Kristijanov frizer Jovan, na koga su nas uputili Kraljevčani, nije znao odakle da počne.

PREPORUKA:   Novi veliki sukob u Zadruzi: Tomović napao Janjuša (SNIMAK)

– Kiki je fenomenalan dečko i kao mušterija je divan. Lako se dogovorimo oko frizure. Nije zahtevan, a galantan je i kada je bakšiš u pitanju – rekao je Jovan za „Alo!“ i otkrio da je Golubović i pred ulazak u „Zadrugu“ bio kod njega na sređivanju.

– Nemam ništa loše o njemu da kažem. Kristijan je poštovan i voljen i kao građanin Kraljeva. Velikodušan je, dobar je… Samo zbog njega gledam „Zadrugu“- kaže frizer trenutno najaktuelnijeg zadrugara.

– Ne verujem da neko može da ga isprovocira i do te mere ga izbaci iz takta. Privatno je drugačiji nego u rijalitiju. Nije konfliktna ličnost i sa svima razgovara, prijatan je – rekao je Jovan za „Alo!“ i dodao da je Kristijanova supruga Ivana takođe ljubazna i kulturna žena, koju svi u Kraljevu poštuju.

U salonu lepote gde se gospođa Golubović sređuje, nisu bili voljni da govore za medije, ali su zato u kafani, u koju Kristijan redovno svraća, za njega imali samo reči hvale.

– Kristijan je jednostavan gost. Uglavnom jede picu kaprićozu, obično sa rukolom i jajetom odozgo. Kada ne jede picu, onda poručuje biftek sa sosom od gorgonzole ili od bibera – rekao je za „Alo!“ konobar Stefan.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović snimio pesmu u kojoj priča kako je pljačkao u Mažestiku i kako je uzeo 300000 evra za ulazak u Zadrugu (SNIMAK PESME)

Kaže, slab je na slatkiše, pa neretko poručuje čokoladnu tortu ili sufle sa dve kugle sladoleda.

– Fin je gospodin, drag i zanimljiv gost. Prilaze mu i odrasli ljudi i deca. Uvek se rado slika sa svima, deli autograme. Najčešće dolazi sa suprugom Ivanom i ćerkicom, koja je prava mala dama – ispričao nam je Stefan i dodao da mu želi pobedu u rijalitiju.
– On je džek u društvu, redovno čašćava pićem sve oko sebe, ostavlja dobre napojnice – kaže on.

Šetajući gradom, naišli smo i na jednu vremešnu gospođu, koja nam je rekla da je Kristijan privatno puno bolji čovek nego što se prikazuje u „Zadruzi“.

– On je onakav kakav jeste, u prirodi je bolji čovek nego oni koji ga izazivaju. Navijam za njega da pobedi – rekla nam je ona.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!