.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ У ЗАДРУЗИ! ПОТПУНИ СЛОМ МАЈЕ МАРИНКОВИЋ: Хистерисала по имању, вриштала, преврнула сто!

Маја Маринковић посвађала се са својим ожењеним дечком Марком Јањушевићем Јањушем после емисије „Гледање снимака“. Разлог свађе био је Марко Миљковић. Маја је овом приликом преврнула сто који се налази испод трема, а Јањуш ју је гађао. Маринковићеву је тада почела да теши Драгана Митар, задругарка која је такође као Маја – љубавница.

Легендо, причали смо о клиповима – рекао је Јањуш Маји.

Што радиш то? Ти идеш причаш с њим, а знаш шта смо имали он и ја. Срам те било. Као цео сто је луд, а ти си само паметан. Цео сто коментарише да сте вас двојица причали о томе – рекла је Маја.

Мајо, нисмо помислили на то. Мајо, немој ме нервирати, лепо ти кажем! Мајо, немој да ми стајеш на сву муку! – причао је Јањуш.

Одвратан си! Мука ми је – рекла је Маја Јањушу, а онда преврнула сто и почела да плаче.

YouTube player

Ј*бем ли ти маму у пи*ку смрдљиву више! Да ти ј*бем матер – побеснео је Јањуш, па гађао Мају.

PREPORUKA:   Potpuna biografija rijaliti starlete Maje Marinković

Иди молим те искулирај се – рекао је Орозовић, Јањушу.

Уништио ме је! Нека се помери од мене, реци му! Хоћу кући да идем! – викала је Маја и плакала, а онда отишла у економско двориште са Драганом.

Мајо, не, не… То сам ја радила – рекла је Драгана.

YouTube player

Све ми се скупило. Не могу да издржим више! Нећу више! Да ли видиш шта ми ради сваког дана? Ја испадам највећа лудача! Сваки дан, сваки дан, Драгана! Сваки дан! – наставила је Маја.

Хајде, смири се, молим те. Нема потребе то да радиш. Јао, где сам нашла ја да те тешим – додала је Драгана.

Затим је у економско двориште дошао Марко Јањушевић Јањуш који је Мају одвео до собе за рехабилитацију. Пре спавања, њих двоје су наставили да се свађају, а умирио их је Лепи Мића.

YouTube player

Шта има ти њега да коментаришеш за било шта? Лепо сам ти рекао да те није споменуо. Шта има ти да се свађаш с њим? Да ли ти говорим да те није споменуо? Прозивала си га! Сад си устала и коментарисала га без разлога. Шта радиш са овим столом, Мајо? Ти мене зај*баваш сад, Мајо. Не плачеш због мене и тебе, него плачеш због ситуације у којој кажем да те правим љубоморном. Не плачеш због ствари које би требало – рекао је Јањуш, Маји.

YouTube player

Извор: pink.rs

PREPORUKA:   Uživo transformacija starlete Aleksandre Subotić
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!