.

PRONALAZAČ – Svi stvarni i nestvarni izumi Željka Mitrovića: Vrhunac dosegao u doba korone, ali ipak, zaražena mu deca!

Svi “izumi” Željka Mitrovića: Vrhunac dosegao u doba korone

>

Foto:Nemanja Jovanović

Vlasnik „Pinka“ Željko Mitrović jedan je od najvećih „izumitelja“ našeg vremena s obzirom na neverovatan broj „fiks ideja“ koje plasira putem društvene mreže. Kakvo vreme, takvi i izumitelji, a Mitrovićev „futuristički stil“ posebno se ogleda u njegovom televizijskom „čedu“ koje putem nacionalne frekvencije plasira širokim narodnim masama. Naravno radi se o rijalitiju „Zadruga“, u kome, kao u filmovima naučne fantastike iz osamdesetih godina prošlog veka, pored živih učesnika ima i robota Leposavu.

Međutim, njegovi izumi od parasejlinga kopnom, preko robota, ozoniranja krvi, vizira do specijalnih komora za uništavanje virusa korona, posebno su došli do izražaja u jeku pandemije koronavirusa.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Siguran da ima lek protiv korone, počeo je da “bombarduje” naciju još tokom vanrednog stanja svakojakim izumima, pa čak i onim koji već postoje, poput vizira. No, što jednom takvom i on ne bi dao svoj pečat.

“Siguran sam da je lek od Korone bolje i brže tražiti u frekfentnom nizu (Hz), nego u hemiji! Ako bi mi dali pločicu sa koronom, mogao bih u realnom vremenu da pod mikroskopom pronađem frekvenciju pucanja opne korone u plućima, pomoću oscilatora sa izmenljivim frekvencijama! Aparat bi izgledao kao rendgen, a snagu u decibelima (Db) bismo izračunali lako”, poručio je on tada uz objavu s vizirom.

Čuveno je i njegovo ozoniranje krvi, koje je, najblaže rečeno, zbunilo građane Srbije tokom izolacije, pa su mnogi pomislili da mu je to došlo kao posledica karantina.

Međutim, Željko nije prestao da “briljira” ni po ukidanju vanrednog stanja. On je nastavio da se svakodnevno oglašava sa novim detaljima iz svoje radinosti.

“I pored toga što su svi tvrdili da parasejling ne mogu da izvedem na kopnu za razliku od mora, a koji sam patentirao zarad testiranja turbo mlaznica u vazduhu, uključujući i patent pokretne hidraulične platforme za sletanje, testovi sa teretom od 90 kg ukazuju da će moj let, za dva dana, možda ipak biti uspešan”, poručio je Željko juče putem Instagrama.

PREPORUKA:   Nenad Aleksić ŠA u punoj sobi udario Mionu, ona skočila na njega!

“Još podešavamo mlaznice, koje imaju veliku silu potiska i koje ću isprobati i u vazduhu i na zemlji, mislim da će ovo biti revolucionarni patent za skejtere i roler manijake! Kasnim dva dana jer pokretna platforma za sletanje iz vazduha ima malih problema sa vitlom”, napisao je Mitrović i uz objavu od pre tri dana.

On se, naime, danima sprema za svoje letenje, kojim je sudeći po broju objava na tu temu, potpuno opsednut.

“Spreman za sutrašnje eksperimente u vazduhu”, poručio je vlasnik “Pinka” pre nekoliko dana.

Poseban manevar vlasnik ružičaste imperije izveo je i nedavno, na svoj rođendan.

“Rođendanska žurka! Uvek sam verovao da je rođendan vreme kada ne treba samo očekivati poklone i čestitke, već je to dan kada se najviše daje drugima! Zadrugari su posle devet meseci pakla, definitivno zaslužili dobru žurku i poklone, of course”, napisao je idejni tvorac “Zadruge” pre nego što je uleteo svojim helikopterom na žurku, i počeo da im iz vazduha baca poklone.

Mitrović je u svetu naučne fantastike bio i pre petnaestak dana, kada je pokazao maketu jedne od svojih letelica.

“Završena je maketa mog flying car-a (letećeg auta, prim. aut), kojim ću prvog avgusta, kao probni pilot, preleteti Beograd. Tačno je osam puta manja od velikog kojim ću leteti ja, ali su kontroleri, logika i komande identične, sutra počinje izrada konstrukcije od karbonskih vlakana za the big one”, poručio je pre dve nedelje.

Pretpostavljamo da ne sumnjate ni čiji je “izum” čuveni Vučićev nastup s ekranima.

“Ako bilo ko u svetu može ovu današnju digitalnu onlajn konferenciju da ponovi koju ja realizovah sa 500 spartanaca i sa 5000 lajv kamera, što znači 100 jednovremenih zum klijent konekcija sa po 49 lajv kamera i da sve to upakuje u 4k strim i pri tome uspostavi audio kontrolu nad svakom od 5000 kamera, ja ću da mu se poklonim do zemlje”, pohvalio se Željko, možda i “najvećim” izumom do sada.

PREPORUKA:   Šeki Turković učestvovao u rijalitiju farma, sada se kaje!

“Ovo je projekat mog prvog flying car-a (drona), koji će kao prototip biti proizveden u mojoj fabrici dronova! Prvog avgusta će probni pilot DJ Žex preleteti Beograd sa ovom letelicom za jednu osobu! Već u septembru kreće serijska poizvodnja”, najavio je pre tri nedelje.

Koliko je korisno “ozoniranje krvi” “dokazao” je Željko Mitrović igrajući košarku na rolerima.

Nakon što je pokrenuo proizvodnju vizira, Mitrović ih je takođe na rolerima delio po Zemunu, dok je do Novog Pazara “skoknuo” helikopterom.

Vrhunac je definitivno postigao kada se predstavio kao Luj Žex zvani Paster aludirajući na čuvenog hemičara i mikrobiologa Luja Pastera, koji je postavio osnove imunologije unapređenjem metoda vakcinacije i pronalaskom vakcine protiv besnila. Naime, Mitrović se pre dva meseca pohvalio kako je uveo sistem koji smanjuje mogućnost unošenja virusa u zgradu TV Pinka. Projektant pomenutog sistema, samoprozvani Luj Žex Paster, objasnio je tada kako njegovo otkriće koje je postavio na ulazu u zgradu televizije minimalizuje unošenje virusa i na taj način obezbeđuje sve one koji se nalaze u zgradi TV Pink, koja je, gle čuda, nedavno postala upravo žarište zaraze.

Podsećamo, nedavno je potvrđeno da je voditeljka Mitrovićevog omiljenog formata, rijalitija “Zadruga” Dušica Jakovljević pozitivna na koronavirus, a prema našim saznanjima, ona je i na snimanja dolazila sa povišenom temperaturom, tako da je pomenuti sistem očito nije registrovao. Takođe, nakon proslave rođenja unuke Željka Mitrovića, njegova ćerka Sandra i sin Aleksadnar takođe su testirani i ispostavilo se da i njih dvoje imaju koronu.

Po svemu sudeći, Mitrovićev sistem ne funkcioniše.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!