.

Još jedan kriminalac ulazi u Zadrugu 5, direktno iz zatvora stiže u rijaliti?!

BENJAMIN SPAHOVIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA, A SADA PROGOVORIO U ULASKU U ZADRUGU: Sastao se sa Golubovićem, priznao da ima OVU ZABRANU!

BENJAMIN SPAHOVIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA, A SADA PROGOVORIO U ULASKU U ZADRUGU: Sastao se sa Golubovićem, priznao da ima OVU ZABRANU!

Benjamin Spahović je bivši rijaliti učesnik „Parova„, a sad kada je izašao iz zatvora oglasio se kako bi prokomentarisao navode, da će ići u petu sezonu „Zadruge“.

Benjamin ima zabranu prelaska preko granice, a tek u decembru bi trebalo navodno da uđe u rijaliti, a za „Srbija danas“ je otkrio da li ulazi u rijaliti.

Benjamin Spahović

foto: Dragana Udovičić

– Ja sam dobio poziv, da, to je istina, ali se premišljam iskreno da li da ulazim, ugovor nisam potpisao još. – rekao je Benjamin, pa dodao:

PREPORUKA:   Dalila prvi but abortirala sa samo 15 godina, nije želela pa je slagala muža da ne može imati decu!

– Ja sam tek izašao iz zatvora, sad u avgustu, imam tu zabranu od zatvora da prelazim granice, do decembra, ali iskren se razmišljam. Mene ljudi nazivaju ubicom, kriminalcem, ali ne znam koliko mi to treba.

– Doduše ima tamo takmičara koji mi duguju, svašta imam da kažem, ali kažem vam, premišljam se. Istina je da su me zvali, ali videću još… – zaključio je Spahović.

PREPORUKA:   Reper preljubnik Nenad Aleksić ŠA, iako je isto radio - prevario suprugu u uživo rijalitiju, sada osuđuje ponašanje starlete Dalile i varanje muža na njegove oči! (SNIMAK)

Sada je isplivala fotografija susreta Benjamina sa Kristijanom Golubovićem, a navodi se da Golubović kako pišu mediji, ulazi u „Zadrugu“ u decembru. Pčigledno je istekla zabrana prelaska granica Spahoviću, te slobodno može da se kreće.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Srbija Danas/M.M.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!