.

Radomir Marinković Taki – otac starlete Maje Marinković priznao da nebi mogao da podnese da se Maja pomiri sa Janjušem!

NIKAD NE BIH PRIHVATIO DA SE POMIRI SA JANJUŠEM: Taki priznao čega se najviše uplašio kad je čuo da je Majin bivši novi vođa!

NIKAD NE BIH PRIHVATIO DA SE POMIRI SA JANJUŠEM: Taki priznao čega se najviše uplašio kad je čuo da je Majin bivši novi vođa!

Novi vođa u “Zadruzi 5“ je Marko Janjušević Janjuš, a svi se boje njegovog daljeg funkcionisanja sa Majom Marinković koja je ušla u rijaliti.

Jasno se videlo da Janjušu nije svejedno kada je Maja u pitanju, a povodom raspleta situacije za Pink se oglasio se Majin otac, Radomir Taki Marinković, koji je otkrio čega se naviše plaši.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš

foto: Printscreen

– Maja može da bude omiljena, ne mora da spava u hotelu. To je njegova stvar koga će da izabere, ali ona ne mora da spava u hotelu. Mnogima je zastao dah kada je Maja ušla, a i njemu čini mi se. Ne smem nešto da izjavim pa posle da budem kontradiktoran. Ja sam protiv te veze, ne bih voleo da se pomire i nikada to ne bih prihvatio. Svi znamo kakvi nemili događaji su se desili – priča Taki.

PREPORUKA:   Najbolesnija Zadruga u istoriji rijalitija!

– Videli smo mi sinoć, prišao je Maji. Počeo je sa onim njegovim manipulacijama, on u kući nema ulogu i nema ga nigde. Mora da bude bitan, pa bi sa Majom. Ne pravi šou, ne doprinosi programu, sem malo sa Deniz, ali to je zanemarljivo. Sad svi hoće oko Maje da se tresu, da budu u kadru i da budu bitni. Dug je vremenski period, plašim se samo da ne bude mnogo navalentan i da Maji ne popuste kočnice, stvarno ne bih voleo da se tako nešto desi – zaključio je Taki.

PREPORUKA:   Pomirenje?! Janjuš i silikonska starleta Maja Marinković uslikani zajedno u noćnom provodu!
Maja Marinković, Taki Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!