.

Jovana Tomić Matora obukla haljinu i stavila periku, našminkala se, okreće novi list u životu, želi da pokuša da bude žensko, kako joj je i Bog dao

Matora našla DEČKA pa izmenila lični opis: Haljina, štikle, duga plava kosa, ful šminka

Ide za Tursku kod najboljih hirurga da se sredi

Jovana Tomić Matora

 Foto: Pink

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora pojavila se večeras u emisiji „Zadruga – Narod pita“ u potpuno neočekivanom izdanju.

Matora, koja uvek ima kratku kosu i nikada ne nosi haljine niti suknje, ovog puta šokirala je gledaoce kada je u studio došla u haljini, cipelama na visoku potpeticu, i sa dugom kosom.

Jovana Tomić

 Foto: Printscreen/instagram

U pitanju je perika, a Matora je objasnila šta ju je navelo da se pred gledaocima pojavi u skroz drugačijem izdanju.

Jovana Tomić

Foto: Printscreen/YouTube

– Eto, pobednica investira u sebe, pa mogu i ja, lepa sam devojka, što da ne? Uživam i prelepo se osećam večeras. Svakog dana se osećam sve ženstvenije, imam potrebu to da pokažem. Možda narod u meni prepozna nešto što je video u pobednicama. Narod ne treba da se sažali na mene kao što se sažalio na pobednicu. Radim botokse, pedikir, manikir… Sama ulažem u sebe, ne postoji dekica, ima jedan dečko koji mi je simpatičan. Krenuću polako, ali sigurnim koracima. Ići ću sa Anči (Ana Korać) u Tursku da sve uradim. Vratiću se na treninge, vežbaću, David će mi pomoći – rekla je Matora, koja je govorivši o „pobednici“ aludirala na Ivu Grgurić, pobednicu „Zadruge 3“.

Jovana Tomić

Jovana Tomić, Foto: Printscreen/YouTube

PREPORUKA:   Majka Miljane Kulić, Marija Kulić, iašla iz Zadruge pre 5 dana, javila se sa obrazloženjem i odlukom o povratku u rijaliti
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!