.

Jovana Tomić Matora obukla haljinu i stavila periku, našminkala se, okreće novi list u životu, želi da pokuša da bude žensko, kako joj je i Bog dao

Matora našla DEČKA pa izmenila lični opis: Haljina, štikle, duga plava kosa, ful šminka

Ide za Tursku kod najboljih hirurga da se sredi

Jovana Tomić Matora

 Foto: Pink

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora pojavila se večeras u emisiji „Zadruga – Narod pita“ u potpuno neočekivanom izdanju.

Matora, koja uvek ima kratku kosu i nikada ne nosi haljine niti suknje, ovog puta šokirala je gledaoce kada je u studio došla u haljini, cipelama na visoku potpeticu, i sa dugom kosom.

U pitanju je perika, a Matora je objasnila šta ju je navelo da se pred gledaocima pojavi u skroz drugačijem izdanju.

Jovana Tomić

Foto: Printscreen/YouTube

– Eto, pobednica investira u sebe, pa mogu i ja, lepa sam devojka, što da ne? Uživam i prelepo se osećam večeras. Svakog dana se osećam sve ženstvenije, imam potrebu to da pokažem. Možda narod u meni prepozna nešto što je video u pobednicama. Narod ne treba da se sažali na mene kao što se sažalio na pobednicu. Radim botokse, pedikir, manikir… Sama ulažem u sebe, ne postoji dekica, ima jedan dečko koji mi je simpatičan. Krenuću polako, ali sigurnim koracima. Ići ću sa Anči (Ana Korać) u Tursku da sve uradim. Vratiću se na treninge, vežbaću, David će mi pomoći – rekla je Matora, koja je govorivši o „pobednici“ aludirala na Ivu Grgurić, pobednicu „Zadruge 3“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!