.

U Zadrugu 4 ulazi izazovna devojka sa principima, hoće li je neko zavesti?!

Nova takmičarka „Zadruge 4“ je hodajući s*ks, a jednim iskazom sve je razočarala! (VIDEO) Bogata profesionalna biografija i mnogo principa!

Elena Stojičić

Rijaliti „Zadruga 4“ samo što nije počeo, mnoga velika imena se najavljuju, ali i dosta starih će opet kročiti na imanje u Šimanovcima i svojim intrigama pokušati da naprave haos kao što su po starom receptu radili u prve tri sezone.

PREPORUKA:   Željko Mitrović, vlasnik TV Pink-a, proslavio 57. rođendan

Snimanje profila za predstavljanje gledaocima danas je krenulo, a ispred zgrade „Pinka“ prva je doščla Elena Stojčić koja je svojom specifičnom pojavom privukla pažnju pripadnika sedme sile.

– Bavim se tetoviranjem već pet godina. Završila sam nižu muzičku školu, svirala violinu. Upisala sam i završila dizajn na Dedinju – otkriva o sebi ova šarmantna dama koja će uzburkati strasti u popularnom TV formatu u to nema sumnje.

PREPORUKA:   Stanislav Krofak optužen da je pretio starleti Maji Marinković da će je poslati u hitnu!

Elena je javno obećala da neće imati s*ksualne odonse pred kamerama iz poštovanja prema porodici, a posebno prema bakama. Šta misli o redovnim učesnicima „Zadruge“ i šta od nje možemo da očekujemo, pogledajte u videu iznad teksta.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!