.

KARAMBOL NIKAD VEĆI Podivljala, SKOČILA, pa počela da ih gađa! Marko Miljković mu zapušio usta rukom, obezbeđenje uletelo

KARAMBOL NIKAD VEĆI Podivljala, SKOČILA, pa počela da ih gađa! Marko Miljković mu zapušio usta rukom, obezbeđenje uleteloZadruga Foto: YouTube/Zadruga Official / youtubeU toku noći izbio je haos u Zadruzi kada je Milica Kemez napala Erminu što nije oprostila Bori i što je nastavila da ga provocira i preti mu konstantno.

To je Erminu dodatno iznerviralo, te je čak i gađala cimerku, nakon čega je obezbeđenje uletelo kako bi sprečilo da nastane skandal.

PREPORUKA:   Filip Car najstrašnije izvređao starletu Maju Marinković i njenu familiju, starletin otac zapretio da će mu viljuškom iskopati oči!
Zadruga Foto: YouTube/Zadruga / youtube
Zadruga

Međutim, njih dve se tu nisu zaustavile, jer je Ermina u naletu besa krenula na Boru, ali su je svi sprečili u nameri da ga udari. Santana je izašao iz sobe da se smiri, a urlao je kako će diskvalifikovati Erminu, jer je čuo da je to ona želela njemu da uradi.

Kako ne bi nastavio da priča, Marko je bukvalno zapušio svojom rukom Bori usta, te sa njim izašao iz kuće i pokušao da ga smiri.

PREPORUKA:   Sanja Grujić se suočila s Milicom Kemez i Borom Santanom nakon objave da su Sanja i Bora bili u ljubavnoj vezi (SNIMAK)
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!