.

KARAMBOL NIKAD VEĆI Podivljala, SKOČILA, pa počela da ih gađa! Marko Miljković mu zapušio usta rukom, obezbeđenje uletelo

KARAMBOL NIKAD VEĆI Podivljala, SKOČILA, pa počela da ih gađa! Marko Miljković mu zapušio usta rukom, obezbeđenje uleteloZadruga Foto: YouTube/Zadruga Official / youtubeU toku noći izbio je haos u Zadruzi kada je Milica Kemez napala Erminu što nije oprostila Bori i što je nastavila da ga provocira i preti mu konstantno.

To je Erminu dodatno iznerviralo, te je čak i gađala cimerku, nakon čega je obezbeđenje uletelo kako bi sprečilo da nastane skandal.

PREPORUKA:   Pobednik Velikog brata danas ima 3 deteta, normalan je čovek, učtiv i kulturan, u rijalitiju bije bilo starleta i kriminalaca!
Zadruga Foto: YouTube/Zadruga / youtube
Zadruga

Međutim, njih dve se tu nisu zaustavile, jer je Ermina u naletu besa krenula na Boru, ali su je svi sprečili u nameri da ga udari. Santana je izašao iz sobe da se smiri, a urlao je kako će diskvalifikovati Erminu, jer je čuo da je to ona želela njemu da uradi.

Kako ne bi nastavio da priča, Marko je bukvalno zapušio svojom rukom Bori usta, te sa njim izašao iz kuće i pokušao da ga smiri.

PREPORUKA:   Roditelji OČITALI BUKVICU Anđeli Đuričić, jedva ostali živi zbog BRUKE koju im je priredila!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!