.

Zorica Marković iz Zadruge ide u zatvor, ne pojavljuje se na ročištima pred sudom!

ZORICA MARKOVIĆ IZ ZADRUGE PRAVO U ZATVOR?! Izbegla još jedno ročište sa Snežanom, advokat se odlučio na drastičan POTEZ

ZORICA MARKOVIĆ IZ ZADRUGE PRAVO U ZATVOR?! Izbegla još jedno ročište sa Snežanom, advokat se odlučio na drastičan POTEZ

U Trećem osnovnom sudu između sudije Snežane Ilić i Zorice Marković je pomereno pošto se pevačica ovog puta nije pojavila na suđenju.

Naime pevačica nije izašla iz “Zadruge” pa je zbog učešća u rijalitiju izbegla suđenje, koje je svakako čeka samo u novom terminu, dok se Snežana sa advokatom odazvala pozivu.

– Predmet spora jeste privatna tužba za uvredu časti i ugleda, ono što je vredno istaći jeste da je rijaliti svojevrsna refleksija stanja u društvu I državi u kojem živimo, a ovo je povod da se država zapita o događajima koji su proistekli iz ovog rijalitija. Zamislite pre 100 godina da je neko vređao sudiju, a sada mislimo da smo civilizovaniji, događaji iz ovog rijalitija to opovragaju – rekao je Snežanin advokat.

PREPORUKA:   Aca Bulić se nudi da uđe u Zadrugu 6 da bi zaštitio Anu Ćurčić, svoju veliku ljubav!

foto: Damir Dervišagić

Pošto se radi o krivičnom sudu, a veoma je moguće da će Zorica biti privedena ukoliko još jednom pokuša da se ne odazove.

Podsećamo Zorica se nije pojavila ni na prošlom ročištu, te je još tada njen advokat rekao da će uraditi sve što je u njegovoj moći da pevačicu dovede u sudnicu.

PREPORUKA:   UŽIVO JEZIVE SCENE: Zvezdan Slavnić lupao glavu Anđele Đuričić o vrata, TV Pink hitno zamaglila sliku da se ne vidi šta radi nasilnik! (SNIMAK)
foto: Printscreen

kurir.rs/srbijadanas

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!