.

Kaskaderu Urošu Ćertiću zabranjen ulazak u banke!

ZABRANJEN MU JE ULAZ U BANKE Bivša devojka Uroša Ćertića iznela skandalozne detalje o zadrugaru: Prenesite tom mangupu sa Dorćola…

Nije ga štedela

ZABRANJEN MU JE ULAZ U BANKE Bivša devojka Uroša Ćertića iznela skandalozne detalje o zadrugaru: Prenesite tom mangupu sa Dorćola...

Foto: Printscreen/instagram

 Uroš Ćertić jedan je od najskandaloznijih učesnika Zadruge, a sada se njegova bivša devojka Jovana Novakov oglasila i žestoko oplela po njemu.

„Ne želim više ništa dok ne dođe vreme da pričam o onom kaskaderu, ali samo da kažem da on ne sme da uđe u 99 odsto mesta u Beogradu. Znači, ne kafana, nego raznoraznih mesta – od prodavnica, banaka, teretana… A za ostalo želim u facu da mu kažem i postavim par pitanja. Pun mi je ku*ac priče o tom mangupu sa Dorćola i njegovo provlačenje ljudi od spolja“,  napisala je ona, a potom zapretila:

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić pokušavao da poljubi Aleksandru Nikolić, sami u izolaciji! (SNIMAK)

Foto: Printscreen/instagram

Samo molim da ti prenesu, treće koleno Dorćola, da dve rečenice tebi menjaju život, zato te poslednji put preklinjem da paziš šta pričaš, kako i o kome jer, ne zaboravi da si ti ipak meni bivši dragi“– napisala je ona na Instagramu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!