.

Sandra Bakša pobegla iz Zadruge 6, sada se brine kako platiti kaznu 50 000 evra TV Pinku, spomenula Zoricu Marković

NE ZNAM KAKO ĆU DA VRATIM NOVAC Sandra Bakša progovorila o bekstvu iz Zadruge, a evo šta je rekla za Zoricu Marković

Ističe da se ne kaje što je napustila rijaliti
NE ZNAM KAKO ĆU DA VRATIM NOVAC Sandra Bakša progovorila o bekstvu iz Zadruge, a evo šta je rekla za Zoricu Marković

Printscreen

Sandra Bakša progovorila je o bekstvu iz Zadruge i priznala da i dalje ne zna kako će da vrati dug od 50.000 evra Pink produkciji.

– Rešila sam da bežim nakon pitanja novinara. Sedela sam sa Ivanom Puzić i komentarisale samo koliko nam je teško i da želimo napolje. Mislim da je u tom trenutku to bila apsolutno ispravna stvar i nisam ni jednog sekunda razmišljala o posledicama, tačnije o kazni – započinje Sandra.

PREPORUKA:   Ispovest Ane Ćurčić o zlostavljanju od supruga i šikaniranja od strane TV Pinka!

Printscreen

– Kada sam došla kući roditelji su bili uz mene, ništa mi nisu zamerili, jer ono što je njima, a i meni najbitnije jeste moje zdravlje i psiha od bilo kojih para koje sam mogla da zaradim. Što se kazne tiče pojma nemam kako ću vratiti 50.000 evra. Nisam razmišljala o kreditu, ali ja se nadam da do kazne neće ni doći jer su mnogi uspeli da se dogovore da ne plate, pa valjda ću i ja- rekla je ona za Informer.

Podsetimo, Sandra je pobegla iz Zadruge nakon sukoba sa Zoricom Marković. Rijaliti učesnica nije podnela pritisak, laži i obmanu pevačice pa je jedini način bio da pobegne i da spasi samu sebe.

Pink printskrin

– Zorica Marković je jedna matora kučka! Žena koja je spremna na sve da sebe zaštiti, laže i obmanjuje sve zadrugare. Svi joj veruju, a svaka njena druga reč je čista laž. Neću je tužiti iako sam u početku htela, ali u konsulataciji sa jednim advokatom rekli su mi da od toga nema ništa tako da sam odustala. Jedina tužba koju sam pripremila je za mog bivšeg prijatelja koji je izneo notorne laži o meni u rijalitiju, a ja sam ga tamo ubacila, tako da samo čekam trenutak da nastavi da me pljuje pa da mogu da reagujem. Za 15. godina prijateljstva verujte da i te kako imam materijala da ga uništim, samo čekam pravi momenat. 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!