.

RAZOTKRIVEN: Kaskader Uroš Ćertić voli muškarce i žene!

„UROŠ ĆERTIĆ VOLI I MUŠKARCE I ŽENE“: Šok OPTUŽBE na račun kaskadera, Zvezdanova supruga se oglasila i otkrila DETALJE njihovog POZNANSTVA

Ana, supruga učesnika Zadruge, Zvezdana Slavnića, oglasila se nakon muževljevog sukoba sa Urošem Ćertićem i iznela niz optužbi na račun kaskadera.

Uroš Ćertić Foto: screenshotUroš Ćertić

Na početku razgovora, Ana je objasnila na koji način se on i Ćertić poznaju pre ulaska u rijaliti.

Uroš Ćertić Foto: screenshot
Uroš Ćertić

– Zvezdan je neočekivano potpisao ugovor za „Zadrugu“. Sticajem okolnosti, devojka koja se fenirala kod mene u salonu kaže da je ona sa Urošem Ćertićem, a Zvezdan pomene:“Koliko znam iz priča, on mnogo voli Dorćol, eto tamo ću bar njega znati“, bio je malo u tremi šta ga u rijalitiju sve čeka. Meni se namestila situacija sa njom, pitala sam je:“Je l’ si sa Urošem? Daj, nek se spoje, nek popiju kafu, nek se ispričaju. Zvezdan ulazi, niko ne zna“. Međutim, Uroš dolazi ispred salona, mi se pozdravimo kulturno. Videli smo se dva puta… Od ta dva puta, on je pričao kako je bilo u Vankuveru, gluposti neke, smejanje. Nikakve ozbiljne teme, niti Zvezdan voli da o ozbiljnim temama priča tek tako, sa bilo kim. Dva puta smo se videli kod nas, dva puta kod njega kući.

PREPORUKA:   Bilal Brajlović napustio radno mesto voditelja, otkaz zbog Dušice Jakovljević!

Ćertić je nakon današnje rasprave sa Zvezdanom poručio da će mu „dovesti prave kriminalce da se sa njima tera“, a Ana kaže da je pretnje kaskadera ni najmanje ne brinu.

– Mogu samo da kažem da pravi kriminalci, po mom mišljenju, više ne postoje. Ne postoje kriminalci koji Zvezdana mogu da ugroze, jer kada je neko ispravan, pravedan i pošten, na ulici se zna pravilo – kaže Ana, koja se osvrnula i na Ćertićevu izjavu:“Zvezdan može samo da mi p***ši k***c napolju“.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić prekida ćutanje, odgovoriće na sve optužbe iz Elite
Sukob Ćertića i Zvezdana Foto: screenshot
Sukob Ćertića i Zvezdana

– Rekla bih da Uroš to može da uradi to jer on voli i muškarce i žene, više on voli to da radi, a ne Zvezdan. Uroš to dobro radi, jer je deklarisan da voli oba pola. Protiv toga nemam ništa, najviše na svetu volim moje drugove gejeve, ali nemoj se prikazivati onakvim kakav nisi – završila je svoje izlaganje Zvezdanova supruga za „Pink.rs“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!