.

Pratioci Dalile Dragojević pokušavaju da nameste aferu Dejanu Dragojeviću da bi ga odvojili od Aleksandre Nikolić!

PROVALJENA PREVARA! Dalilini fanovi pokušavaju da isceniraju Dejanov RASKID sa Aleksandrom: U sve umešane i nedužne osobe! ŠOK

PROVALJENA PREVARA! Dalilini fanovi pokušavaju da isceniraju Dejanov RASKID sa Aleksandrom: U sve umešane i nedužne osobe! ŠOK

Fanovi Dalile Mujić na sve načine pokušavaju da pomrse konce Dejanu Dragojeviću, koji je u vezi sa Aleksandrom Nikolić, a koja se trenutno nalazi u „Zadruzi“.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić

foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Zadruga

Kako saznajemo, oni imaju za cilj da unesu razdor u njihovu vezu, kako bi Dejan raskinuo sa Aleksandrom, s kojom bi trebalo da se vidi i porazgovara u beloj kući kad bude ulazio kao specijalno iznenađenje pred Novu godinu.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević se šalio na račun An]ela Rankovića

Tako je od Dalilinih fanova potekla priča, koja se brzo prenela u medijima, da je Dejan prevario Aleks na Zanzibaru, odakle se nedavno vratio, a o čemu je i on sam govorio u video-snimku na svom Jutjub kanalu, kad je istakao da je u pitanju samo njegova drugarica.

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Printscreen YouTube

Pored njega, na meti se našao i njegov brat David, kao i izvesna devojka koja je bila u društvu s njima, pa su mnogi tvrdili da je to njegova nova izabranica. Međutim, u pitanju je njegova najbolja prijateljica iz Novog Sada, koju poznaje još od detinjstva. Ona radi u jednoj turističkoj agenciji i nekoliko meseci godišnje živi na Zanzibaru, te im je kao domaćica sve vreme bila na usluzi kao vodič po ovom egzotičnom ostrvu.

Podsetimo, Dejan je istakao da mu neko želi zlo i da su sve priče da je bio s novom devojkom na Zanzibaru dezinformacije.

PREPORUKA:   Rijaliti lezbo par želi bebu veštačkom oplodnjom!
David Dragojević, Dejan Dragojević, Zanzibar
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Nikola Andjić

– Ovo nije narukvica, već gumica iz rajskog vrta i od tada je ne skidam. Moram da se oglasim i kažem da su ovo dezinformacije. Znam ja šta će da bude, ja kad sam donosio poklone, niko nije znao gde su pokloni, a sada će da bude: „Pustite vi Dejana, Dejan je došao s novom devojkom sa Zanzibara“ – objasnio je Dragojević.

Kurir.rs/A.P.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!