.

Medijski rat Dejana Dragojevića i Filipa Cara, svakodnevne verbalne pretnje

„Ako ja počnem da pričam!“ Nakon Dejanove izjave o prstenu, Car proključao od besa i zapretio Dragojeviću

Ne prestaju da se „bockaju“ javno
Dejan Dragojević, Filip Car

Printskrin: YouTube/zadrugaofficial, ATA Images

Finalista „Zadruge 6“, Filip Car, juče se nije pojavio u emisiji „Narod pita“, zbog smrtnog slučaja u porodici.

Ipak, to ga nije sprečilo da se danas oglasi i odgovori svima koji prozivaju njegovu vezu sa starletom Aleksandrom Nikolić. Tokom izjave, Filip se obratio iDejanu Dragojeviću, nakon što se pronašao prozvanim u njegovoj današnjoj izjavi.

PREPORUKA:   NEŽNO: Kućna fotografija Aleksandre Nikolić sa bebom

– Lako za njihove fanove koji su opsednuti sa mnom i sa Aleks, ali što svi živi pokušavaju podbadanjem nas dobiti neku reakciju. Izbegavamo izjave, nikog ne diramo, povukli se i čekamo da stanu s*ati više svi, imamo svoj život, nikog ne diramo, ne bavimo se ni sa kim, za nas je rijaliti završen. Ne znam koju potrebu ima bračni par Dragojević, bračni par Brajlović i još neki da konstantno podbadaju nas dvoje i bave se nama u svakoj izjavi, intervju, itd. Neka se udruženim snagama bave svojim životima, ljubavima i poslovima, ovo im je opomena, jer ako ja počnem da pričam o njima, njihovim ljubavima, izborima, poslovima i verenicama, baš., ali baš, će se sk*njati. Tako da, evo, nakon dve nedelje da dobiju mrvicu pažnje. Sve im najbolje želim i nek im fokus bude na sebi, nek puste nas – izjavio je Filip Car za „Pink.rs“.

PREPORUKA:   Raskinuli Filip Car i Aleksandra Nikolić?! Beba ostaje sa majkom!

Podsetimo, Dejan Dragojević danas se oglasio na temu navodne veridbe, a svojim komentarom mnogi misle da je „bocnuo“ Filipa.

– Kad budem verio Jovanu, to će se znati, a i zabeležiti kod mene na Jutjub kanalu i molim babe da mi pošalju prsten – poručio je Dragojević, a moglo bi se naslutiti da je ovim indirektno želeo da potkači fanove svoje bivše devojke Aleksandre i Filipa Cara.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!