.

Luna i Marko učestvovali u humanoj akciji, 36500 dinara za kafu sa Lunom!

UPLATILI 36.500 DINARA DA BI PILI KAFU SA LUNOM I MARKOM Miljkovići objavili uplatnicu, a razlog će vas ODUŠEVITI (FOTO)

Pobednica „Zadruge 2“ Luna Đogani i njen suprug, rijaliti učesnik Marko Miljković, odlučili su se na human potez, a detalje su podelili na društvenim mrežama.
Luna i Marko učestvovali u humanoj akciji Foto: Andrej Krajnc / RingierLuna i Marko učestvovali u humanoj akciji

Oni su, naime, pokrenuli licitaciju za finansijsku pomoć oko lečenja Snežane Bebe Svilar, koja uveliko traje na društvenim mrežama, a zauzvrat će onaj ko da najveću sumu imati priliku da popije kafu sa Lunom i Markom.
Luna i Marko učestvovali u humanoj akcijiLuna i Marko učestvovali u humanoj akciji

PREPORUKA:   Supruga Ena se sveti janjušu, uživa pored drugog muškarca dok on pravi decu u Eliti!

Pre početka licitiranja oni su najavili da će i oni, iz svog džepa, uplatili isti iznos koji bude licitiran, pa će zapravo u celoj ovoj akciji biti uplaćeno nešto više od 600 evra za pomenutu ženu – oko 300 evra od pobednika licitacije, a 300 evra od Miljkovića.

Luna i Marko su na društvenim mrežama naveli da su svoj deo obećanja ispunili, a njihov postupak je zasigurno za svaku pohvalu.

PREPORUKA:   Uroš Rajačić želeo da sek*om sa Jelenom Marinković postane javna ličnost!

– Hvala svima koji su učestvovali u licitaciji, čestitke pobedniku, vidimo se na kafi! Kao što smo i obećali… – pisalo je u objavi, u kojoj vidimo uplatnicu za iznosom.
Objava Lune Đogani

Foto: Instagram / screenshotObjava Lune Đogani

Snežana Beba Svilar, inače, boluje od Multipla skleroze, a način da se zaustavi dalja progresija bolesti je HSCT terapija u Moskvi, za koju se prikupljaju sredstva.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!