.

UŽIVO nervni slom pred kamerama Aleksandre Nikolić zbog prozivki gledaoca!

ALEKSANDRA DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG KOMENTARA Nakon emisije, mrežama kruže ušasne uvrede na račun Nikolićeve, sve postalo viralno! (FOTO)

Aleksandra se oglasila povodom ružnih komentara koji su kružili na mrežana na račun njene potencijalne trudnoće
ALEKSANDRA DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG KOMENTARA Nakon emisije, mrežama kruže ušasne uvrede na račun Nikolićeve, sve postalo viralno! (FOTO)

Foto: Alo/Printscreen

U emisiji „Narod pita“ sinoć je gostovala pobednica „Zadruge 6“ Aleksandra Nikolić, zajedno sa Lepim Mićom i Bojanom Simićem, a u studiju je trebalo da se pojavi i njen verenik Filip Car, međutim, zbog smrtnog slučaja je otkazao gostovanje.

Aleksandra je odgovarala na brojna pitanja voditeljke Dušice Jakovljević, kao i gledalaca koji su se uključivali u program telefonskim putem, a poziv jedne gledateljke izazvao je veliku pažnju.

PREPORUKA:   Dalila Dragojević kroz skandale i poniženja došla do novca, sada zaradjuje 2000 evra dnevno!

Gospođa koja je pozvala otkrila je da prema izvesnim numerološkim predviđanjima Aleksandri u avgustu ove godine sleduje trudnoća, i to blizanačka, na šta se Nikolićeva nasmejala.
Uvrede na Aleksandrin račun

Foto: Printscreen/instagram

Ipak, iako su u pitanju samo nagađanja i predviđanja, snimak je na mrežama izazvao gomilu komentara, a pojedini su bili u najmanju ruku užasni i sramotni. Upravo to je primetila i Aleksandra koja se ovim povodom oglasila na Instagramu, odmah nakon završene emisije.

PREPORUKA:   Učesnici Zadruge 6 krili da su bili intimni u prthodnom rijalitiju!

– Aleks je toliko potrošena radi primanja cele albanske zajednice u svoju mačkicu, da ne može zatrudneti sa Carem do 2100. godine – glasio je sramotni komentar na koji je Nikolićeva odgovorila.

– Kakva je ovo sramota! Ja sam zatečena koliko mržnje ima u ljudima! Ja vam ipak želim sve najbolje i puno dece – poručila je dostojanstveno Nikolićeva uz emotikon srca.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!