.

Ko je starleta Iva Grgurić koja je pobedila u Zadruzi 4?

KO JE ZAPRAVO IVA GRGURIĆ, KOJA JE POBEDILA U ZADRUZI 3? Od početka je pričala da nema konkurenciju, život joj je BURAN, a evo po čemu je poznata u rodnoj Hrvatskoj

Zadruga 3FOTO: Z. ILIĆ / RAS SRBIJA

Iva Grgurić, atraktivna Hrvatica, pobedila je u poslednjoj, trećoj sezoni rijalitija „Zadruga“, koja se, posle deset meseci, privela kraju.

Zadruga 3FOTO: Z. ILIĆ / RAS SRBIJA
Zadruga 3

Iva je u samom finišu dobila preko 40 posto podrške publike, dok nije krila da je presrećna što je došla do kraja.

– Presrećana sam, neoisivo. Srce mi udara – uzbuđeno je rekla po osvajanju prvog mesta Iva, a njena majka, koja je bila pored nje, istakla je da je verovala da će njena ćerka doći do finala.

Zadruga 3FOTO: Z. ILIĆ / RAS SRBIJA
Zadruga 3
PREPORUKA:   MMA borac Stanislav Krofak zaprosio starletu Maju Marinković, odmah odgovorila!

– Moja curica je predivna – rekla je Ivina majka ponosno.

Grgurićeva za sebe kaže da je model, a rođena je 1993. godine u Osijeku, dok je, kad nije u rijalitiju, stacionirana u Zagrebu.

Po ulasku u „Zadrugu“ je, tokom predstavljanja, izjavila da „nema konkurenciju“, da je izuzetno komunikativna i druželjubiva, te da u rijaliti ulazi kako bi „podigla prašinu“. Tom prilikom je istakla da joj je hobi jahanje i da voli da bude u centru pažnje. Svoje učešće u rijalitiju smatra „prečicom za blistavu i kvalitetnu budućnost“.

Zadruga 3FOTO: Z. ILIĆ / RAS SRBIJA
Zadruga 3

Ona je pri početku „Zadruge“ pokazivala interesovanje za Vladimira Tomovića, a onda i za Stefana Karića, da bi potom stupila u romansu sa Filipom Đukićem, koji ju je i dočekao u studiju po osvajanju prvog mesta i izljubio.

PREPORUKA:   Marko Đedović i Anđelo Ranković skinuli bubice pa pričali, SLEDI KAZNA ili DISKVALIFIKACIJA?!
Iva
Iva

Ona je u rijalitiju izjavila da je od kuće otišla kada joj je bilo 19 godina. Prvo se zaposlila na jednoj farmi gde je decu sa posebnim potrebama podučavala jahanju. Tada joj je iskrsla prilika da se sezonski zaposli na moru, pa je napustila taj posao i otputovala na Jadran. Međutim, posao nije dobila, te se zaposlila kao hostesa na Zrću u Novalji.

Hrvatska je brujala o njenoj navodnoj bliskosti sa tamošnjim biznismenom Marijanom Šarićem, ali i o glasinama da je bila u vezi sa Marinkom, sinom bosanskohercegovačkog biznismena Ivice Zovka.

Zadruga 3FOTO: Z. ILIĆ / RAS SRBIJA
Zadruga 3

Ivu su povezivali sa Sašom Popovićem, što je čelnik „Granda“ demantovao, a nedavno su se pojavile informacije da će Iva morati da beži kod majke zbog pretnji bivšeg.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!