.

Ovo su najbitniji događaji u Zadruzi 3: razvodi, tuče, porodične drame i ljubavni trouglovi

ĐOGANI ZADRUGA: Treću sezonu obeležili porodična drama, ljubavni trouglovi i DVA RAZVODA!

ĐOGANI ZADRUGA: Treću sezonu obeležili porodična drama, ljubavni trouglovi i DVA RAZVODA!

Treća sezona „Zadruge“ trajala je deset meseci, a samo 15 takmičara imalo je sreću da ostane u beloj kući i u noći finala.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, SONJA SPASIĆ, PRINTSCREEN

Najjači takmičari ove sezone su Anabela Atijas, Gagi Đogani, Marko Miljković, Tara Simov, Mensur Ajdarpašić, Jelena Pešić, Bora Santana, Mima Živković, Iva Grgurić, Filip Đukić, Ermina Pašović, Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković, Lepi Mića i Stefan Karić.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ovi takmičari, ali i oni ranije izbačeni, priredili su gledaocima brojne skandale, a najveću prašinu podigla je porodica Đogani. Gagi je na imanju boravio od početka, a može se reći da je donekle uspeo da skine ljagu sa sebe i predstavi se u boljem svetlu. Sve to je trajalo do ulaska Anabele Atijas, njegove bivše žene, koja mu je pomrsila konce. Ona je i počela sa provokacijama i otkrivanjem njihovih najvećih tajni i iznošenjem prljavog porodičnog veša. Pevačica je često kroz suze pričala kako ju je Gagi „maltretirao, tukao, davio, lomio lobanju i ubijao boga u njoj“, da joj nije davao novac od nastupa i da je brinula da li će ona i ćerke imati šta da jedu. Kolateralna šteta disfunkcionalnog odnosa bila je Luna, koja je u rijaliti ušla kako bi se pomirila sa Miljkovićem. Tada se suočila sa sve gorim i prljavijim igrama svoje majke i dečka, koji su se gađali flašama, vređali, čak i tukli. Zbog toga je Luna doživljavala žestoke nervne slomove nekoliko puta.

PREPORUKA:   Lazar Jeremić i Anđela Šparavalo u vezi, čeka je da izađe iz Elite!
FOTO: PRINTSCREEN

Žestoke rasprave majke i ćerke bile su neminovne, a Anabela se nije libila da oda i ćerkine tajne i da je gađa flašama i drugim predmetima pred svima. Krivila ju je što je dobijala batine od Gagija, da je nije pazila nakon što je on „polomi“, a zamerila joj je i što je nastavila vezu sa Markom, koji ne poštuje nju kao majku.

FOTO: PRINTSCREEN

Ljubavni trouglovi

Ove godine nisu izostale ni ljubavne zavrzlame, trouglovi, svađe, tuče, prevare, a imamo čak i dva razvoda. Edis Fetić Edo izgubio je suprugu Zilhu, sa kojom ima decu, i to zbog afere sa Draganom Mitar. Kada je brakolom u pitanju, ovaj par definitivno je obeležio treću sezonu, a Novopazarac nije siguran da će nastaviti vezu sa bivšom modelsicom.

FOTO: PRINTSCREEN, PRINTSCREEN INSTAGRAM

Brak će po izlasku iz rijalitija okončati i Janjuš, koji je suprugu Enu prevario sa Majom Marinković. Privlačnost, koju su pokušali da sakriju, doživela je vrhunac pre nekoliko meseci, a ubrzo nakon poljupca, pao je i prvi seks, što mu žena sigurno neće oprostiti. Osim prevare, brojne svađe i tuče obeležile su vezu Maje i Janjuša, pa čak i pred samo finale.

PREPORUKA:   Anđela Šparavalo ispričala kako je momak prebio od batina!
FOTO: PRINTSCREEN

Fatalna ljubav Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića mnogima je privukla pažnju, a sve je počelo nakon njene afere sa Vladimirom Tomovićem.

FOTO: PRINTSCREEN

Čim je on izbačen, starleta se bacila u zagrljaj njegovog neprijatelja, a vezu su obeležile možda i najžešće svađe i tuče. Mensur je čak devojku i šutirao, a često je lomio sve pred sobom zbog njihovih svađa. Ipak, kada je Vrbaški izbačena nedavno, on je plakao kao kiša, pa je sigurno da će vezu nastaviti i napolju.

FOTO: PRINTSCREEN

Iva Grgurić privlačila je pažnju zbog svog burnog i raskošnog života i dovodili su je u vezu sa brojnim moćnicima. U rijalitiju je najpre okušala sreću sa Stefanom Karićem, a kada su raskinuli, šansu je dala Filipu Đukiću, sa kojim se čas miri, čas svađa.

Milica Kemez i Bora Santana imaju manje-više skladnu vezu, kao i Stefan Karić i Ivana Šopić, koja je bila i s Janjušem, a njihovi odnosi nisu izazvali toliko negativnih komentara.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!