.

Kontroverzni biznismen Aca Bulić stigao u produkciju TV Pinka, očekuje se njegov skori ulazak u Zadrugu 6

ACA BULIĆ VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE Spreman da otkrije celu istinu, ali i da se direktno obrati Zvezdanu Slavniću, ovo su svi čekali

Aca Bulić otvara dušu o odnosu sa Anom.

ACA BULIĆ VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE Spreman da otkrije celu istinu, ali i da se direktno obrati Zvezdanu Slavniću, ovo su svi čekali

Foto: Alo/Alo

Dragan Aca Bulić ime je koje se najčešće pominje u „Zadruzi 6“ od ulaska Ane Ćurčić. Kako je Ana istakla, on je njena prva i najveća ljubav, a u bolnoj i emotivnoj ispovesti zadrugarima je priznala da i dalje pati zbog bebe koju je u mladosti izgubila sa njim, a za koju sumnja da je i dalje živa.

PREPORUKA:   Otac starlete Maje Marinković ima 15 devojaka i svakoj plaća po 1000 evra mesečno da ga zadovoljavaju!

Foto: Alo/printscreen

Aca se nedavno uključio u lajv sa Milenom Kačavendom, Aninom kumom, gde je pružio bezuslovnu podršku Ćurčićevoj. Inače, Bulić je bolna tačka Zvezdana Slavnića i često je pravio haos u „Zadruzi“ kad bi ga Ana pominjala.

Došlo je vreme da se čuje njegova strana priče! Aca će večeras ekskluzivno u emisiji „Pitam za druga“ progovoriti o svemu. Voditeljke Ana Radulović i Anastasija Buđić će sa njim večeras pričati o njegovom odnosu sa Anom, njegovom mišljenju o Zvezdanu, kao i još mnogo toga.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!