.

Majka Marija zamerila Miljani Kulić pomirenje sa Zolom i napala je bez milosti, PUNIO JOJ JE USTA a sada se miri sa njim!

„PUNIO TI JE USTA“ Marija najstrašnije izvređala Miljanu, publika zgrožene rečima majke upućene ćerki, iznet sav prljav veš!

Marija zamerili Miljani pomirenje sa Zolom i napala je bez milosti.
"PUNIO TI JE USTA" Marija najstrašnije izvređala Miljanu, publika zgrožene rečima majke upućene ćerki, iznet sav prljav veš!

Foto: Printscreen

Nakon što je Miljana Kulić otkrila da je slagala kako joj je Lazar Čolić Zola bio deo igre, on se javio za reč, prilikom čega je prokmentarisao njeno priznanje.

– Je l’ ti ovaj(Zola) treba, koj ti je sp*rmom punio usta? Pačavro jedna, svi ti se smeju. Zola je u ljutnji najiskreniji, kad te najstrašnije izvređa – poručila je Marija.

– Ja sam rekao da Miljanu volim. Ako je Marija znala da smo se Miljana i ja dogovarali kad je naš odnos u pitanju, što onda to nije rekla? – rekao je Zola.

Printscreen

– Videla sam ja kako si joj ti to govorio, odbrojavali ste još koliko meseci ima do kraja. Bebica i ja ne igramo rijaliti, to samo vas dva idiota – poručila je Marija.

– Šta je, p*čko jedna, što se ti javljaš? – nadovezao se Bebica.

– P*čko, devojka te je ostavila – rekao je Car.

– Sedi pored te svoje k*rve tu – rekao je Bebica.

– Ponovi to opet – poručio je Car.

– K*rva jedna – rekao je Bebica.

PREPORUKA:   Drastična promena Sandre Rešić, smršala 30kg!

– Mali, ćuti. Džaba me provociraš, psihopato – rekao je Car.

– Ona je rekla meni još pre tri dana da nisam bio deo igre. Čak i da smo Bebica ili ja deo igre, ne mogu da zaboravim da mi je okrenula leđa. Ona je pokazala dok sa bio loše da je čovek, ali se na staro ne vraćam. Rekla je da je pogrešila, ali nema nazad. Ona me je povredila – kazao je Zola.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Kao što si i ti mene, kad si se ljubio sa Anitom, dok sam ja plakala. Izigrala sam samu sebe, meni je najteže – dodala je Miljana.

– On je rekao da će za tri dana drugu naći – istakla je Marija.

– Ti mi kažeš? Žena koja je imala smelosti da ukrade moje lekove – rekao je Zola.

– Ajde mi samo reci kada si ti Miljani pomogao? Jednom samo, reci mi? Kad je imala problem sa zdravljem, nisi bio tu – rekla je Marija.

– Ti si žena koja je terala ćerku da se j*be sa čovekom kojeg ne voli. Nemam želudac za sve ovo Miljani želim da bude s bilo kim, samo ne sa Bebicom. Ona propada pored njega, gubi se – rekao je Zola.

PREPORUKA:   Miljana uživa u ljubavi sa Darjanom, a sa njegovom mamom uveliko se prepucava preko medija

– Narkomane, kockaru, sve ti je plaćala, dugove otplaćivala. Jedan cvet nije dobila od tebe – rekla je Marija.

– Kako da ne, kupovala mi je i toalet papir – istakao je Zola.

– Ovog dečka(Bebicu) koji se brine o Miljani niko ne voli, a on se brine o njoj – rekla je Marija.

– Bolje je i da Bilal bude sa njom, nego Bebica, majke mi mile. Bebici svaka čast što je bio uz Miljanu, ali to ne znači da ona u znak zahvalnosti mora da šiti noge. Najsrećnija si kad čuješ da su njih dvoje imali s*ks – istakao je Zola.

– Mnogo si pametan – poručila je Marija.

Tagovi
Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 uzivo zadruga 6 vesti alo rs zadruga 6 zadruga 6 svadba miki đuzadruga 6 zadruga 6 rijaliti zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana Marija Kulić Miljana Kulić lazar čolić zola Nenad Macanović Bebica
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!