.

Kraj još jedne TV rijaliti virtuelne ljubavi – ne treba mu takva devojka u životu!

TAKVA DEVOJKA mi ne treba: Raskinuo JOŠ JEDAN par iz Zadruge! (FOTO) Ako ona ne zna, ima ko zna!

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić je na Tviteru potvrdio da je raskinuo sa Ivanom Šopić, dok je ona pre njega u emisiji „Zadruga – Narod pita“ govorila još uvek ne zna na čemu su.

On je danas priznao zbog čega je doneo odluku da raskine s Ivanom.

PREPORUKA:   Plastična starleta Maja Marinković se zaljubila u Stanislava Krofaka! (SNIMAK)

„Jednostavno, neke stvari smo videli kada smo izašli. Neke stvari koje sam saznao neću da pričam, ali video sam da jednostavno nismo jedno za drugo. Dva smo sveta različita. Ne želim da je vređam, neću ništa o njoj ružno reći, iako je ona nešto sinoć pričala kao da neće da bude u vezi sa mojom familijom i prijateljima, već sa mnom“, rekao je Stefan za Pinksrs, i osvrnuo se na spekulacije da su mu drugi „napunili glavu“ protiv nje i samim tim doveli do raskida.

„To mi je budalaština, iskreno. To nije razlog zbog kojeg smo se rastali, niko nije uticao na našu vezu, već neka njena prošlost… Shvatio sam da takva devojka ne treba da bude pored mene. Neverovatno sam ljubomoran, stvaram neke filmove u glavi i to me ubija. Preko nekih stvari ne mogu da pređem i samo bismo bili u problemu sve većem i većem. To neko njeno ponašanje, kompleksi… Nismo uopšte jedno za drugo. Kao prijatelj je super, ali ovako… Ipak nije za mene“, rekao je Karić.

PREPORUKA:   Veliki intervju starlete Anite Stanojlović posle pobede u rijalitiju Elita 7 Zadruga - Matora dobija sudsku zabranu prilaska
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!