.

Tuče, teške uvrede, svađe, sveovo je zajedničko ovim učesnicima Zadruge 3, koji su se ponovo našli u uživo programu na Pink TV

ZA MANJE OD TRI SATA! Tuče, teške uvrede, svađe! U emisiju dolaze novi zadrugari, imaju burnu zajedničku prošlost! Drama im nije nepoznata!

Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Foto: Alo/Dejan Briza

Gledaoci „Zadruge“ i po završetku treće sezone u prilici su da svake noći uživaju u pričama sada već bivših zadrugara, komentarišu njihove postupke i postavljaju pitanja, što će i večeras biti slučaj.

U studio emisije „Zadruga – Narod pita“ ove noći stižu Milica Kemez i Bora Santana, koji će otvoreno, bez ustezanja, govoriti o svemu što ih je dočekalo po napuštanju rijalitija.

PREPORUKA:   Venčali se Milica Kemez i Bora Santana, ovo je njihova prva bračna izjava

Svoju emotivnu vezu uspeli su da očuvaju, bar za sada, a na kakve su komentare naišli od članova svojih porodica, saznaćemo ove noći. Takođe, Milica i Bora govoriće o brojnim svađama koje su gledaoci imali priliku da gledaju proteklih deset meseci, kao i o tome da li je Santana i dalje u kontaktu sa Jelenom Pešić i Anom Korać, zbog koje mu je devojka svojevremeno priređivala ljubomorne scene.

Bora Santana Milica Kemez

Foto: Pink

Milica i Bora neće biti sami – večeras će u emisiji „Zadruga – Narod pita“ gostovati i pevačica Miroslava Mima Živković! Kako su je dočekali posle „Zadruge“ u rodnom Pukovcu, u kakvom je sada odnosu sa Mionom Jovanović, zbog čega više ne želi da čuje za Ivanu Krunić i da li će se sa Filipom Đukićem posle brokjnih pretnji i kleveta videti na sudu – o svemu tome Mima će iskreno govoriti u večerašnjoj emisiji.

PREPORUKA:   Starleta Anita Stanojlović ispričala kako je vaćario oženjeni šef! (SNIMAK)

Voditelj emisije biće Darko Tanasijević, a novo izdanje emisije „Zadruga – Narod pita“ počinje uživo na Pinku, odmah posle emisije „Hit tvit“.

Mima Živković

Foto: Pink

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!