.

Milica Kemez pričala u uživo emisiji Narod pita o Marku Miljkoviću i njegovom korišćenju droge i prebijanju bivše devojke

NASRNUO NA DEVOJKU, LEČIO SE OD ZAVISNOSTI? Hoće da raskrinka Marka, uživo pričala o njegovoj PROŠLOSTI, a za Lunu samo jedna poruka
Luna i Marko

Nekadašnja zadrugarka Milica Kemez tvrdi da zna šokantne detalje iz prošlosti Marka Miljkovića, koje je sinoć iznela javno, u emisiji „Zadruga – Narod pita“.

Milica Kemez Foto: Printscreen / RAS Srbija
PREPORUKA:   Slobodan Sloba Radovanović komentarisao hapšenje Marka Miljkovića!

Milica Kemez

U emisiji se povela priča o tome da li je istina da je Marko fizički napao svoju bivšu devojku, ali i da se lečio od nedozvoljenih supstanci.

Ovo pitanje je putem Tvitera postavio jedan gledalac, a Milica je onda javno rekla šta misli i na kraju poručila Miljkoviću i Luni da im želi sreću.

Marko Miljković Foto: instagram/marko.miljkovic / Instagram
Marko Miljković

– Što se tiče Marka Miljkovića, on je imao turbulentnu prošlost, što se tiče toga da se lečio od nečega, ne znam, bila je neka priča, pa su to potpuno pogrešno povezali. Ja sam čula za tu devojku, što je on i potvrdio. Ja sam sa njegovom bivšom devojkom dobra drugarica. To se igrom slučaja iznelo javno, mene njegov život ne interesuje, ja mu želim svu sreću sa Lunom – rekla je Milica.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!