.

Kriminalac Amir Pašić Fašo u uživo uključenju psovao ćerku Marka Janjuševića Januša!

GNUSNO VREĐAO JANJUŠEVU ĆERKU Kriminalac na internetu urlao na malu Krunu, Marko van sebe od besa, a Kristijan mu poručio ovo

Trend ‘meča’ na društvenoj mreži TikTok prilično je popularan kod domaćih rijaliti i estradnih zvezda.
Janjus kod Amidžića

Foto: Alo/Printscreen

U jednom od ukuljučenja bivše takmičarke „Parova“ Nine Prlje i bivšeg takmičara „Zadruge“, Marka Janjuševića Januša. U jednom trenutku sa njima je u kontakt ušla još jedna devojka, ali i Amir Pašić Faćo, koji je po pisanju medija, bio u pritvoru zbog upotrebe vatrenog oružja, razbojništva, nasilničkog ponašanja i niza drugih krivičnih dela.

PREPORUKA:   Voditelj Milan Milošević se prodao za HILJADARKU, sve radi za pare!

Tom prilikom Faćo je počeo da vređa Janjuše, ali tu nije stao, već je usmerio svoje gadosti ka Janjuševićevoj maloletnoj kćerki Kruni. Kriminalac se nije dao zadržati, te je istakao da će mu „j***ti ćerku“. Prlja je reagovala, te isključila iz svog prenosa na Tik Toku Pašića.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: ATA Images

Potreseni i besni Marko Janjušević nije mogao da nastavi dalje komuniciranje, pa se priveremeno isključio. Međutim, ‘meč’ je nastavio ubrzo sa Prljom, tiktokerom Makedonijom i pevačom Isakom Šabanovićem.

Očito da su gledaoci bili zgroženi sadržajem ovog snimka, pa niko nije, kao što to inače čine kada su drame u pitanju, sačuvao gnusne pretnje upućene Janjušu i njegovoj maloletnoj kćerki.

PREPORUKA:   OPRAVDANJE: Miljana Kulić diskvalifikovana iz Zadruge Elita zbog Zole!

Inače, Amir Pašić Faćo na TikToku istupa kao senior kriminalnog miljea, prekaljeni borac sa ulice i borac za prava obespravljenih. Iz njegove biografije vidimo da je bio učesnik brojnih oružanih obračuna u dvadesetak godina dugoj „karijeri“ tokom koje je pukom srećom ostao živ. Nedavno je u komunikaciji sa Kristijanom Golubovićem na pomenutoj društvenoj mreži ošurio po Janjušu.

– Janjuš može samo završiti na ortopediji – pretio je Faćo, a Kristijan ga je zamolio da ne psuje decu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!