.

Marko Janjušević Janjuš nije govorio sa svojim rođenim bratom koji se ubio!

JANJUŠ GODINAMA NIJE PRIČAO SA BRATOM Mihailo se samo jednom oglasio i tada je sve priznao: „Nismo u bliskim odnosima, imamo drugačiji pogled na svet“

Rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, izvršio je samoubistvo. Mihajlo je pronađen je mrtav, kako nezvanično saznaje „Blic“, a detalji samoubistva još uvek nisu poznati.

. Foto: Snežana Krstić / Ringier

Kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, a za domaće medije se nije oglašavao otkako je Janjuš započeo svoju rijaliti karijeru.
Mihailo Janjušević

Foto: InstagramMihailo Janjušević

PREPORUKA:   KRVNIČKA TUČA učesnica ELite u UŽIVO programu, hoće li biti diskvalifikovane?!

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

– Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme – počeo je Mihailo.
Mihailo Janjušević

Foto: InstagramMihailo Janjušević

Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života – dodao je Janjušev brat.

PREPORUKA:   Majka Miljane Kulić, Marija, komentarisala Aneli Ahmić i starletu maju Marinković, bez dlake na jeziku!

– Ljudi, ovde stavljam kraj na Zadrugu jer ja imam svoj život, ne zanima me televizija. Pustite me da se skidam na OnlyFansu i Tviteru na miru!!! Stvarno ne želim da budem deo svega toga. Da želim, ušao bih i ja tamo. Hvala na razumevanju – zaključio je svojevremeno Mihailo na Instagramu.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Marko Janjušević Janjuš nije govorio sa svojim rođenim bratom koji se ubio!”

  1. […] Mihailo Janjušević, najmlađi rođeni brat Janjuša, sahranjen je u utorak u Prijepolju. Janjuš se vratio u Beograd, a danas su ga paparaci uhvatili u jednom poznatom prestoničkom tržnom centru sa bivšom suprugom Enom. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!