.

Kristijan Golubović ispričao šta je Zvezdan Slavnić zahtevao od njega pre ulaska u Zadrugu: DA SPAVA KOD OVOG MUŠKARCA!

KRISTIJAN OBELODANIO ŠTA GA JE ZVEZDAN ZAMOLIO PRE ZADRUGE, PA ŠOKIRAO: „Tražio je da spava pored Mikija Pčelara…“ Šok intervju

KRISTIJAN OBELODANIO ŠTA GA JE ZVEZDAN ZAMOLIO PRE ZADRUGE, PA ŠOKIRAO: "Tražio je da spava pored Mikija Pčelara..." Šok intervju

Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

spomenuo i MOKU

Zvezdan Slavnić i veza sa 22 godina mlađom Anđelom Đuričić, nezaobilazna je tema domaćih medija, a od kako se na velelepno imanje uselila i njegova bivša žena, drama se ne smiruje. Na ove scene nije ostao ni imun, Kristijan Golubović, koji u razgovoru za Kurir ne krije koliko je šokiran njegovim ponašanjem unutar rijalitija.

Žestoki momak je prokomentarisao Zvezdanovo ponašanje i ophođenje prema Ani, a takođe se osvrnuo i na Slavnićeve zatvorske dane.

Kristijan Golubović, Zvezdan Slavnić

foto: screenshot Pink tv

Bivši zadrugar je najpre istakao da Zvezdan nikada nije pričao loše o njemu, ali da nije stajao ni u njegovu odbranu kad su drugi zadrugari pokušavali da ga ponize.

PREPORUKA:   Adreana Čekić ulazi u Zadrugu 6 da napravi najluđu žurku na balkanu!

– Bili smo super prijatelji Moka i ja u spoljnom svetu, ali kad sam primetio da Zvezdan ne reaguje na kritike zadrugara na moj račun, prekinuo sam svaku komunikaciju sa obojicom. Ja sam Zvezdana upoznao prvi put u rijalitiju, ali me je neposredno pre rijalitija kontaktirao i zamolio da mu dam smernice – počeo je izlaganje Kristijan za Kurir, a onda je otkrio i zašto se Zvezdan zbližio sa diskvalifikovanim zadrugarom, Mikijem.

Zvezdan Slavnić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Kad mi je rekao da želi da ga Miki predvodi u rijalitiju, šokirao sam se. Ušao je prvi put u rijalitiju i tražio da spava pored Mikija iz Kupinova, koji ima psorijazu i neuredan je. Zvezdan ga je cenio, pa je mislio da će ga uvesti u rijaliti priču. Dobio je nadimak od zadrugara tuta muta, postao je čudan. Hvalio ga jesam, ali sad kad čujem da je krvnički maltretirao Anu, promenio sam mišljenje. On ima dozu prepotentosti zbog veze sa Ksenijom Pajčinom. I u zatvoru je bio označen kao tatin sin. Bio je privilegovan. Svi su mu se obraćali sa poštovanjem – završava Kristijan za Kurir izlaganje.

PREPORUKA:   Velika svađa Miljane i Aleksandre, samo je Dejan Dragojević od Aleksandre napravio DAMU!

Kurir.rs/M.K.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!