.

Lepi Mića je trebao biti kum Dejanu Dragojeviću na krštenju koje se nije dogodilo, pričao i o bolesnoj Miljani Kulić

LEPI MIĆA EKSKLUZIVNO ZA ALO! Progovorio o krštenju Dejana Dragojevića, pa se dotakao zdravstvenog stanja Miljane Kulić

Lepi Mića nikad iskrenije o Dejanu Dragojeviću i njegovom krštenju, pa se dotakao i Miljaninog zdravstvenog stanja
LEPI MIĆA EKSKLUZIVNO ZA ALO! Progovorio o krštenju Dejana Dragojevića, pa se dotakao zdravstvenog stanja Miljane Kulić

Printscreen

Iako je bilo najavljeno za veliki hrišćanski praznik Svetog Ilije, krštenje Dejana Dragojevića je otkazano i do tog svetog čina nije ni došlo.

Kako Alo! saznaje, od primanja ove svete tajne u manastiru Krušedol odustao je sam Dejan i o tome je nedavno obavestio i nesuđenog kuma Lepog Miću, s kojim se još u „Zadruzi“ dogovorio o svim detaljima krštenja.

Printscree

Da li se Dejan predomislio ili je samo odložio ovu odluku o primanju hrišćanstva, nismo uspeli da saznamo, jer o ovoj temi on ne želi dalje da govori.

Neće se desiti krštenje. Nije došlo do promene plana, bila je priča u rijalitiju. Ja se nisam uopšte čuo sa Mićom, treba da ga zovem, ali ne volim da budem u lažnoj komunikaciji. Postoji par osoba sa kojima ću da održim kontakt, ali ne sad. Ja se čujem samo sa Dinom, nema potrebe da se ganjam – rekao je Dejan u emisiji Zadruga – narod pita.

S druge strane, Lepi Mića za Alo! kaže da ne zna tačan razlog Dejanove promene odluke da se krsti i da mu on bude kršteni kum.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević bi Dalili za rođendan poslao bombu i kiselinu!

Da krstim Dejana smo pričali još u Zadruzi. Mi smo to utanačili, ja ako nešto kažem, za mene je to dogovor. Ne želim nikoga da pritiskam, on mene treba da zove, a ne ja njega, ja sam stariji – počeo je Lepi Mića, pa nastavio:

Printscreen

Ja nisam parohan u crkvenom odboru, nisam zadužen da budem parohan, niti sam pravoslavni sveštenik pa da nekog prisiljavam da se krsti ukoliko on to ne želi. Ja sam imao želju da ga krstim. Pominjao je Hodže i skidanje crne magije, ja sam mu rekao da treba da se krsti i da će se sve tako rešiti.

Dogovori smo se za datum, ja sam predložio da to bude u Krušedolu na Fruškoj Gori – rekao je Mića.

On je taj koji treba da zove i kaže „Ajde Mićo“ ili „Predomislio sam se“. To je njegov izbor, ne želim da se namećem. On je taj koji je prekršio reč – nastavio je bivši zadrugar.

Ja nisam ljut na njega, niti sam odustao. On je meni pružio ruku, on je odlučio da želi da se krsti. Moja želja i predlog da mu budem kum i da ga krstim i dalje ostaje. Na njemu je da me okrene i sve će se postići jednim pozivom – završio je Mića svoje izlaganje na temu Dejana Dragojevića i njegovog krštenja, pa se dotakao Miljane Kulić:

PREPORUKA:   FILIP CAR: Starlete Maja Marinković i Dalila su devojke za jednu noć, da se protera ker, ljudima u okruženju izazivaju agresiju!

Nisam se čuo sa Miljanom, samo nešto preko društvenih mreža. Bolje svi da odemo u crkvu da zapalimo sveću za njeno zdravlje, nego da je zovemo. Nisam za to što je Miljana radila, ne možeš da jedeš 15 godina i onda za dan da smršaš, ne ide to tako. Ali nećemo sad o tome, pričaćemo kad ozdravi. Žao mi je Miljane, ali jaka je ona, preguraće ovo – završio je Lepi Mića za Alo!

Alo! Ilustracija /J.V

Tagovi
lepi mića dejan dragojević Miljana Kulić Zadruga zadrugar zadruga5 zadrugari Zadruga 5 zadrugarka zadrugarke Zadruga 5 uzivo zadruga zadruga najnovije Zadruga rijaliti Zadruga učesnici zadruga nanovije vesti zadruga najnovija vest najnovije zadruga vesti zadruga najnovije vesti najnovije vesti zadruga vesti zadruga
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!