.

Prve reči Miljane Kulić nakon teške operacije i preživljenoe smrti!

AKO UMREM, ČUVAJTE MI SINA! Prve reči Miljane Kulić koje je rekla mami Mariji cepaju DUŠU, a jedna je sve RASPLAKALA! TUGA

AKO UMREM, ČUVAJTE MI SINA! Prve reči Miljane Kulić koje je rekla mami Mariji cepaju DUŠU, a jedna je sve RASPLAKALA! TUGA

AKO UMREM, ČUVAJTE MI SINA Prve reči Miljane Kulić koje je rekla Mariji cepaju dušu, a jedna će vas sve rasplakati

Prve reči Miljane Kulić sa intenzivne nege pogodile su njene roditelje Mariju i Sinišu, ali su i pored svega srećni što su joj čuli glas.

Drama oko zdravstvenog stanja Miljane Kulić ne jenjava, a lekari Kliničkog centra u Nišu daju sve od sebe da učesnici „Zadruge“spasu život.

Miljana je nakon teške intervencije navodno izustila samo jednu rečenicu.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Naime, kada se Miljana probudila nakon operacije smeštena je na intenzivnu negu. Bila je veoma uznemirena i jedino je tražila da čuje majku Mariju, što su joj lekari i omogućili, budući da ne može niko da je vidi što zbog njenog stanja, što zbog korone. Kada su joj dali telefon i pozvali Mariju, Kulićkine reči su bile toliko emotivne da su se svi rasplakali.

PREPORUKA:   Marija Kulić komentarisala Jelenu Golubović, neprepoznatljiva u odnosu na ranije, urnisala i starletu Maju Marinković

– Miljanino stanje je zaista komplikovano. Lekari čine sve i na stalnoj su vezi sa njenim roditeljima. Svi su plakali kada je Miljana rekla Mariji „Ako umrem, ako se ne probudim, čuvajte mi sina, mama volim te i izvinite ti i tata za sve“ – kaže izvor iz Niša za republiku.rs, te dodaje da se drama nastavila i ispred bolnice budući da je Marija burno reagovala kada je čula ćerkine reči.

Mariju Kulić je potvrdila ova saznanja, i otkrila da je Miljana još na intenzivnoj nezi.

– Tačno je, čula sam se sa Miljanom, doktorka joj je dala telefon da je čujem. Šta ćete, u takvim situacijama joj samo najmiliji trebaju – rekla je Marija kroz suze: Hvala Bogu, polako ide na bolje. Još je na intenzivnoj, još je u krizi zbog trombova, ali je konstantno prate. Ovi ljudi koju su oko nje, koji je paze, ja nemam reči kakvi su to profesionalci. Tretiraju je bukvalno kao da je u Americi, a ne u Nišu, svaka im čast. Mnogo mi je lakše otkako sam joj čula glas, mi nastavljamo da se molimo i dalje, da joj se stanje stabilizuje.

PREPORUKA:   Tamara Nikolić, Zadruga 6 učesnica, poročna zadrugarka želi promociju

Podsetimo, Miljana u Turskoj uradila smanjenje želuca. Kada se vratila u Srbiju, pozlilo joj je, hitno je operisana i tom prilikom joj je uklonjena slezina. Ona je trenutno pod stalnim nadzorom lekara.

Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: Beta/Saša Đorđević, Nemanja Nikolić, Instagram

kurir.rs/republika.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!