.

Lepi Mića odgovorio Kristijanu Goluboviću i uzvratio mu udarac!

Lepi Mića ODBRUSIO Kristijanu! “Nek mi OBJASNI šta mu znači to BOSANSKI KELNER!” (VIDEO)


Gosti u sinoćnoj emisiji “Zadruga -narod pita” bili su Ana KoraćDavid Dragojević Lepi Mića. Atmosfera je od samog početka bila zagrejana, a Lepi Mića je odgovorio na prozivke koje mu je uputio budući zadrugar Kristijan Golubović.

“JA SAM KONOBAR SA PONOSOM!”

Voditelj Milan Milošević upitao je Miću kako reaguje na Golubovićevu izjavu da je on “bosanski kelner”, na šta je on rekao:

PREPORUKA:   Voditelj Milan Milošević nasledio stan od 300000 evra od bake-gledaoca!

„Ja sam Srbin i ne znam šta mu to znači “Bosanski kelner”. Da, ja sam sa ponosom konobar, završio sam ugostiteljsku školu. Radio sam osam godina kao konobar i ponosan sam na to. Možda gospodinu smeta što sam iz Bosne, ali ja sam Srbin iz Bosne. Ja sa čovekom nikad nisam imao nikakav problem, on mene ne zanima i ne znam zašto u svakom javnom pojavljivanju mora da me proziva. Ja sam čak rekao i da on ima snagu da privuče masu, ljudi ga prate i to je stvar koja je dobra. On nikada nije našao za shodno da me pohvali, već pokušava da me ponizi. On mene ne može da ponizi, ja sam stamen i stabilan čovek. Volim Srbiju i srpski narod i smatram da je ovo jako ružno sa njegove strane. Ne znam koje je on škole završio, ali neka mi objasni šta to znači Bosanski kelner.”

PREPORUKA:   Novi pokušaj bekstva repera preljubnika Nenada Aleksića Ša, komentari lete na sve strane!

„Svi ti koji misle da se ja nekoga bojim, grdno se varaju. Ne bojim se nikoga! Mogu fizički da me povrede, ali ne mogu da me učutkaju! Ja imam moj miran život i ne zanima me šta rade. Najlakše je prozivati mene, bez dokaza”, dodao je Mića.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

SVETSVET/PRINTSCREEN
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!