.

BRIGA ZA NAROD – TV Pink HONORARI ZA ZADRUGU 4, na nacionalnoj televiziji: Razbacuju se sa stotinama hiljada evra dok narod nema novca da preživi!

OD CIFARA VAM NEĆE BITI DOBRO Ovo su honorari učesnika „Zadruge 4“ – Basnoslovene svote novca

logo

 Foto: Printscreen

Od septembra na malim ekranima gledamo novu sezonu „Zadruge“.

Do sada smo saznali da su ugovre za učestvovanje u četvrtoj sezoni ovog rijalitija potpisali Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović, a nagađa se i da ćemo ponovo gledati još mnoga poznata rijaliti lica.

Sada je otkriveno i koliko su neki od njih navodno tražili da uđu u Zadrugu 4! U pitanju su ozbiljni honorari.

Stanija

 Foto: Instagram

Stanija Dobrojević navodi se kao jedna od najvećih zvezda „Zadruge 4“, a budući da se tokom „Zadruge 2“ pisalo da je zarađivala 2.000 evra nedeljno, šuška se da ni sada nije pristala na manju sumu.

PREPORUKA:   Psihički problemi starlete Anđele Đuričić

Mensur Ajdarpašić, čije učešće u trećoj sezoni je obeležila veza sa Minom Vrbaški, ući će i u „Zadrugu 4“, ali ovog puta sa bratom Adrijanom. Kako pišu domaći mediji, Adrijan je dogovorio honorar od 3.000 evra nedeljno.

Miljana Kulić

Foto: YouTube/Printscreen

Miljana Kulić četvrti put će se naći pred kamerama „Zadruge“. Ona je nedavno izjavila da joj je upravo novac glavni motiv za učešće, te da je iz „Zadruge 3“ izašla bogatija za čak 250.000 evra i da je ništa osim te sume ne zanima.

Saška Karan

Foto: Printscreen

„Ljudi TV Pink mi nudi 400.000 evra za devet meseci. Šta da radim, ne ulazi mi se“, pitala je Saška pratioce.

Miki Đuričić potpisao je ugovor za „Zadrugu 4“, ali se njegov honorar drži u tajnosti. „Zadrugu 3“ je preskočio, ali se spekulisalo da je tada za učešće tražio honorar od 50.000 evra.

Kako su mediji ranije preneli, Kristijan Golubović je navodno potpisao ugovor na šest meseci i dogovorio sumu od 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred.

„Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti „Zadrugu“, ispričao je ranije izvor za naš portal.

Kako pišu mediji, Čelnici Pinka pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani, dok Marko Miljković za sada nije u planu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!